BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.435,93
HABER /  GÜNCEL

AÖF sınav sonuçları sorgu sayfası Öğrenci no giriş

AÖF sınav sonuçları dün akşam saat 21.00 civarında açıklandı. Gün içinde onlarca kez anadolu.gov.tr adresine giren öğrenciler aof sonuçlarını sorguladı. Peki Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarının sorgulama ekranına nasıl giriir, AÖF kayıt yenileme ne zaman, AÖF sınıf geçme notu kaç?

Abone ol

AÖF sonuçları açıklandı binlerce öğrenci aof sonuç sorgulama sayfasına girerek sonucunu öğrenci. AÖF sınav sonuçları dün akşam saat 21.00 civarında açıklandı. Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Dönem Sonu Sınav sonuçlarına göre AÖF sınıf geçme notu kaç, AÖF yeni kayıt, kayıt yenileme işlemleri ne zaman başlıyor?

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULA: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi; iktisat, işletme fakülteleri sınav sonuçları açıklandı. AÖF'nin 13-14 Ocak'ta gerçekleştirilen ve binlerce öğrencinin girdiği final sınav sonuçları açıklandı. Anadolu Ünversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, sınav sonuçlarını AÖF sınav sonuç sorgulama sayfasından öğrenebilecek.

AÖF SINAV SONUÇ EKRANI: AÖF sınav sonuçları, Andolu Üniversitesi'nin 'Öğrenci Girişi' sayfası üzerinden açıklandı. Öğrencilerin uzun zamandır merakla beklediği AÖF final sonuçları az önce adayların erişimine sunuldu. Milyonlarca öğrenci, 13-14 Ocak'ta katıldıkları AÖF final sınavının sonuçlarını nasıl görüntüleyeceğini sorguluyor. 

AÖF FİNAL SINAVINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?: Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, AÖF final sınavına itiraz 26-29 Ocak 2018 tarihleri arasında 3 iş günü içerisinde yapılacak. 29 Ocak 2018 saat 23:59'dan itibaren yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacak.

AÖF SORU VE CEVAPLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?: AÖF sonuçlarını öğrenen öğrenciler, bir yandan da sınav soru ve cevaplarını araştırıyor. Sınavda sorulara verdiği yanıtların doğruluğunu ve yanlışlığını kontrol etmek isteyen öğrenciler, internet üzerinde AÖF soru ve cevapları için araştırma yapmaya başladı.

AÖF soru ve cevapları, Anadolu Üniversitesi e-Kampüs sistemi üzerinden görüntülenmektedir. Öğrenciler e-Kampüs sistemine öğrenci girişi yapmalı ve ardından çıkmış sınav soruları bağlantısına tıklanmalıdır. Açılan ekranda AÖF soru ve cevapları görüntülenecektir.

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN?: Final sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından AÖF kayıt yenileme tarihleri de merak ediliyor. Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 12 Şubat'ta başlayacak.

MAZERET SINAVI: Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.