BIST 10.739
DOLAR 32,26
EURO 34,93
ALTIN 2.428,55
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da seçim kavgası kanlı bitti

Antalya'da aynı aşiretin mensupları iki farklı parti için birbirine girdi

Abone ol
Antalya'da Şırnaklı akraba olan 2 grup arasında 'oy verme' nedeniyle çıkan kavgada biri silahla 3 kişi yaralandı.

Olay, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Şırnaklı aynı aşiret mensubu olduğu ilerisi süren 2 grup arasında oy verme nedeniyle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Lezgin Tuncer tabancayla, Selahattin Kahraman ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de darbedilerek yaralandı.

SİLAHLA  OY VERMEYE ZORLADILAR

Yaralılar olay yerine gelen ambülanslarla hastaneye kaldırıldı. Darbedilerek yaralanan Selahattin Kahraman, kavganın diğer grubun kendilerine zorla oy verdirmeye çalıştıkları için çıktığını söyledi. Grup arasındaki kavga olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi tarafından ayrıldı. İki tarafından olay yerinden uzaklaştıran ekipler, ikinci bir kavgaya daha meydan vermemek için kavganın yaşandığı sokağa çevik kuvvet ekibi çağırdı. Olayla ilgili 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

FİLİTİ İNTERNET ATEŞLEDİ

Yaşanan olay hakkında bilgi veren Halil Timur, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde seçim çalışmalarını yürüten Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel'in de aralarında bulunduğu BDP'lilere taşlı saldırıda bulunulmasıyla ilgili internette iki grup arasında küfürleşmeler olduğunu, kavganın da oy verme tartışması sonucu çıktığını iddia etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, sokaktaki güvenlik önlemleri devam ediyor.