BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.513,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya'da kadınlara ücretsiz kurs

Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden itibaren kadınlara ücretsiz pilates ve yoga kursları başlatıyor.

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden itibaren Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda kadınlara yönelik ücretsiz pilates ve yoga kursları başlatıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, fiziksel sağlık, fit bir beden, düz bir karın, düzgün duruş, hareketlilik kazanma ve vücut esnekliği sağlayan pilates sporunu Antalyalı kadınlarla ücretsiz buluşturacak. Işıklar’daki Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 8 Mart Perşembe Günü’nden itibaren her hafta pazartesi,Çarşamba ve cuma günleri sabah 08.00-09.30 saatleri arasında 14 yaş üzeri bayanlara pilates ve ardından yoga eğitimi verecek.

ÇOCUKLARA TENİS VE BASKETBOL KURSU

Ayrıca, günlük yaşantılarında sporu kendileri için bir yaşam biçimi haline getirmeleri ve konularında uzman eğitmenlerden alacakları sportif eğitimlerle fiziksel, zihinsel, sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 7 – 13 yaş arası çocuklara da Lara Düden Parkı Spor Kompleksi’nde ücretsiz tenis ve basketbol kursları düzenlenecek. İki grup halinde salı, perşembe, cumartesi, pazar günleri gerçekleştirilecek kurslar, 16 Mart tarihinden itibaren başlayacak.

Pilatese başlamak isteyen kadınlar ile tenis ve basketbol kursu almak isteyen çocuklar kayıt için Atatürk Stadyumu Protokol Tribünü altındaki Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne başvurabilecek. Kayıt için başvuru formunun doldurulması ve sağlık raporu yeterli olacak. İlgilenenler 241 11 86 ve 247 77 64 nolu telefonlardan detaylı bilgi alabilecek.