BIST 10.320
DOLAR 32,22
EURO 35,10
ALTIN 2.460,77
HABER /  DÜNYA

Antalya kavruluyor

Antalya’da 42 dereceye ulaşan hava sıcaklığından bunalan vatandaşlar ile turistler denize akın etti. <br/>Ülkenin doğu bölgelerinde hava sıc...

Abone ol

Antalya’da 42 dereceye ulaşan hava sıcaklığından bunalan vatandaşlar ile turistler denize akın etti.
Ülkenin doğu bölgelerinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin 1 ile 3, kuzey, iç ve batı bölgelerinde ise 3 ile 7 derece üzerinde seyredeceği bildirilirken, Antalya’da 42 dereceye ulaşan hava sıcaklığından bunalan vatandaşlar ile yerli ve yabancı turistler sahile akın etti.

"DENİZ TEMİZ, TÜRK MUTFAĞI ZENGİN"
Çek Ruslan Garov Antalya’ya ilk kez geldiğini belirterek, özellikle denizin temizliği ve Türk mutfağının zenginliğini beğendiğini söyledi. Anastasia Garov ise, on yıl önce Antalya’ya geldiğini belirterek,"Çok değişmiş. Her şey çok güzel. Avrupa’da bile böyle temiz gıda ve deniz yok. Sıcağı da zaten seviyorum" dedi. 6 yaşındaki kızları Milena Garov en çok parkları sevdiğini söyledi.

EVDE KLİMA İLE SERİNLİYORUZ
Çocukları ile birlikte sahile gelen Hüsna Demirpençe isimli vatandaş, evde klima ile serinlediklerini, çocuklarını çok sıcak havalarda dışarı çıkarmadıklarını söyledi.
Esma Temel isimli vatandaş ise, "Genelde öğle saatlerinde denize geliyoruz. Saat 12-14 arası ise çarşıya çıkmamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
(İHA)