BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Antalya bu taksiciyi alkışlıyor

Terörün kol geztiği, her gün ardı ardına şehit haberlerinin geldiği Türkiye yitip giden gencecik canlarına yanıyor.. Barışa ve kardeşliğe sıkılan bu kurşunlar, yurdun her köşesinde ayrı bir tepki görüyor..

Abone ol

Terörün kol geztiği, her gün ardı ardına şehit haberlerinin geldiği Türkiye yitip giden gencecik canlarına yanıyor. Barışa ve kardeşliğe sıkılan bu kurşunlar, yurdun her köşesinde ayrı bir tepki görüyor..

Kimi sokaklara çıkıp terörü lanetliyor, kimi evlerine Türk bayrakları asarak birlik ve beraberlik mesajları veriyor.. Arada bireysel ama anlamlı protesto gösterilerine imza atanlar da var..

Bunlardan biri de Antalyalı bir taksici..

Kimse adını bilmiyor.. Bilinen tek şey aracının plakası ve taksinin arkasına yazdırdığı o onlamlı yazı.. O yazıyı görenler gerçekleştirilen bu anlamlı protestoya, o taksicinin acıya ortak olma şekline alkış tutuyor..

Arka cama iki ay yıldızlı bayrak arasına yazılan yazıda "Şehit ailelelerine ücretsizdir" yazıyor.. Taksicinin, manevi değeri ölçülemez bu anlamlı mesajı gören herkese, "Helal sana be adam" dedirtiyor..