BIST 10.320
DOLAR 32,24
EURO 35,14
ALTIN 2.466,61
HABER /  GÜNCEL

Annesini komaya soktu

Yalova'da evde içki içen alkollü 27 yaşındaki genç annesini komalık etti.

Abone ol

Yalova'nın Termal İlçesi'nde evde içki içen 27 yaşındaki Doğan Yalçın, kendisini uyaran annesi 60 yaşındaki annesi Güner Yalçın'ı darp ederek hastanelik etti.

Olay, dün akşam Termal İlçesi'ne bağlı Akköy'de meydana geldi. İşsiz olduğu belirtilen Doğan Yalçın, evde içki içmeye başlayınca annesi Güner Yalçın kendisini uyardı. Alkolün de etkisiyle annesiyle tartışmaya başlayan Yalçın, bir anda saldırmaya başladı. Oğlu tarafından başı duvarlara vurulan anne Güner Yalçın, fenalaştı. Doğan Yalçın daha sonra hiç bir şey olmamış gibi içkisini bitirdikten sonra yerde yarı baygın vaziyette yatan yaralı annesini otomobille Yalova Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Acil Servis'te tedavi altına alınan annenin göğsünde darp izlerine rastlayan doktorlar polise haber verdi. Hastaneye gelen polisler Doğan Yalçın'ı gözaltına aldı. Anne Yalçın'ın oğlu tarafından dövüldüğünü söylemesi üzerine Doğan Yalçın, ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Yoğun bakımda tedaviye alınan Güner Yalçın'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak:www.hurriyet.com.tr