BIST 10.151
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.407,83
HABER /  MEDYA

Annesi onu 1.5 aylıkken bıraktı Gül Bilgin Müge Anlı'da annesini bulabilecek mi?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 25 yaşındaki Gül Bilgin annesini arıyor. Bir buçuk aylıkken annesi tarafından bırakılan Gül Bilgin annesini arıyor. Gül Bilgin annesi Nurten Çınar'a ulaşabilecek mi?

Abone ol

Bir buçuk aylıkken bırakılan Gül Bilgin annesini arıyor. Şimdi 25 yaşında olan ve bir çocuğu bulunan Gül Bilgin, annesi Nurten Çınar'a ulaşmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Gelin Gül Bilgin'in hikayesine yakından bakalım.

Nurten Çınar kızının adını doğar doğmaz Çilem olarak koydu. Çilem bebek 1.5 ay sonra annesi tarafından bırakıldı. Annesinin bırakma nedeni ise kızına bakamaması. Nurten Çınar'ı eşi de terk edince ne yapacağı şaşıran Nurten Çınar bir not ile bir buçuk aylık bebeğini bırakıyor.

1 HAFTA SONRA YENİDEN İSTİYOR

Bir hafta sonra yeniden hastaneye giden Nurten Çınar, kızının ayrılığına dayanamadı. Hastaneye soran Nurten Çınar, kızının Darülaceze'de olduğunu öğrendi. Daha sonra savcılığa dilekçe yazan Nurten Çınar kızını bulmak için harekete geçer fakat kızı artık evlatlık verilmiştir.

20 YAŞINDA ÖĞRENDİM

Müge Anlı'da annesini arayan Gül Bilgin, annesi Nurten Çınar'ın çabasından etkilendiğini söylüyor. Annesinin onu bulmak için çabaladığını söyleyen Gül Bilgin, 20 yaşında evlatlık olduğunu öğrendi.

ANNESİNE ULAŞTI

Gül Bilgin annesine canlı yayında ulaştı. Nurten Çınar canlı yayında kızını bulmanın sevincini yaşadı. Aynı zamanda babası ve diğer kardeşlerine de ulaşan Gül Bilgin, mutluluk gözyaşlarını tutamadı.

1.5 aylıkken annesi onu bıraktı Gül Bilgin 25 yıl sonra ailesine kavuştu!