BIST 9.725
DOLAR 32,54
EURO 34,81
ALTIN 2.426,64
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76.bölüm fragmanı neden yok?

ATV'nin çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Nefeslerin tutulduğu EDHO 75.son bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. İzleyiciler merakla 76.bölüm fragmanını bekliyor.

Abone ol

Başrollerini Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da dün nefesler tutuldu. Eşkiya son bölümde intikam yemini eden Hızır'ın planı merakla izlendi. Genellikle dizinin yeni bölüm fragmanı salı akşamı yayınlanıyordu fakat dün 76.bölüm fragmanı yayınlanmadı.

İzleyiciler merakla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76.bölüm fragmanını beklerken dizinin, haftaya yeni bölümünün ekrana gelmeyeceği ihtimali düştü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76.bölüm fragmanının yayınlanmamasının nedeni 17 Ekim'de yeni bölümünün yayınlanmayacak olması mı? Bakalım ATV yayın akışında ne gibi değişiklikler olacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yine nefesler tutuldu. Kızı Zeynep'in öldürülmesinden sonra intikam yemini eden Hızır, Ekrem'i öldürmek için harekete geçer. Çakırbeyli hanesine çöken matem havası bir türlü sona ermedi. Mübeccel'in kaybı henüz toparlanamamış olan aileyi bir kere daha sarstı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları hangi takımları tutuyor