BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98
HABER /  GÜNCEL

Annemle selfieyi çek hediyeyi kap

Restoran zinciri KasapDöner, 8 Mayıs Anneler Günü için KasapDöner Anneleri etkinliği düzenliyor.

Abone ol

Annesine sürpriz yapmak isteyen herkes 8 Mayıs'a özel mesajları ile KasapDöner restoranlarını renklendirirken, annelerine de KasapDöner’in nefis bifteklik etten dönerini hediye etme şansı elde edecek.

“Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz” sloganıyla yola çıkan KasapDöner, anneleri de unutmadı. 8 Mayıs Pazar Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenleyen KasapDöner’in 33 restoranı, annelere yazılan mesajlarla renklenecek.

BU YIL ANNELER GÜNÜ’NDE HEDİYELER KASAPDÖNER’DEN

KasapDöner anneleri unutmadı. Annesine sürpriz yapmak isteyen herkes 8 Mayıs'a özel mesajları ile KasapDöner restoranlarını renklendirirken, annelerine de KasapDöner’in nefis bifteklik etten dönerini hediye etme şansı elde edecek. KasapDöner, anneleri de unutmadı. 8 Mayıs Pazar Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenleyen KasapDöner’in 33 restoranı, annelere yazılan mesajlarla renklenecek.

MESAJLAR YAZIYA DÖKÜLECEK

KasapDöner’in tüm restoranlarında gerçekleştirilecek kampanya kapsamında katılmak isteyen herkes, annelerine söylemek istediklerini mesaj kağıtları üzerinde yazıya dökerek restoranlarda hazırlanan özel bölümlere asacak. Daha sonra, astıkları bu mesajlarla selfie çekip “#KasapDönerAnneleri” etiketiyle sosyal medyada paylaşacak. Paylaşılan mesajların arasından çekilişle belirlenecek talihliler Anneler Günü’nde hem annelerine hem kendilerine sadece bifteklik etten yapılan KasapDöner’in meşhur dönerini hediye etmiş olacak. Etkinlik 4-5-6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.