BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.402,27
HABER /  GÜNCEL

Anne kaçırıldı dediği kızını öldürmüş

Anne aylardır kızını bulamadığı için polisi suçluyordu ama korkunç gerçek ortaya çıktı. Kaçırıldı dediği kızını kendi öldürmüş!

Abone ol

Fransa'da 5 yaşındaki kızının kaçırıldığı iddiasıyla gündeme gelen annenin, kızını altını ıslattı diye öldürdüğü ortaya çıktı.

Fransa günlerdir, 5 yaşındaki minik Typhaine'in korkunç kaderi ve hikâyesi ile sarsılıyor. Zira "Kızımı kaçırdılar" diyen annenin, öz çocuğunun katili olduğu anlaşıldı.

Olayın ilk gündeme gelişi, Typhaine'in annesi Anne Sophie Faucheur'ün altı ay boyunca küçük kızlarının kaçırıldığını iddia etmesiyle olmuştu.

24 yaşındaki anne Faucheur, haziran ayında gözyaşları içinde dramatik bir basın toplantısı düzenleyerek "Kaçırıldı" dediği kızını bulamadığı için polisi suçlamış, küçük kızın dramı da Fransız medyasını uzun süre meşgul etmişti.

Ancak korkunç gerçek geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

Annenin erkek arkadaşı Nicolas Willot vicdan azabına dayanamayarak polise olayı tüm gerçekliği ile anlattı ve Typhaine'in cesedinin yerini gösterdi. Fransız polisi de kızın cesedinin, evinin yaklaşık 100 kilometre uzağında, ormanlık bir bölgede bulunduğunu açıkladı. Nicolas Willot polise, minik kızın, annesi Anne Sophie Faucheur tarafından, yatağını ıslattığı gerekçesiyle soğuk su dolu küvete fırlatıldığını ve küvetin içinde de öldürüldüğünü itiraf etti.

Cani anne önce suçlamaları reddederek olayın kaza sonucu meydana geldiğini iddia etse de daha sonra gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı.