BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Anne ile kızını cayır cayır yaktılar!

Denizli'nin Çivril ilçesinde bir anne ile kızı, gönül ilişkisi yüzünden üzerine benzin dökülerek ateşe verildi.

Abone ol

Denizli'nin Çivril ilçesinde bir anne ile kızı, gönül ilişkisi yüzünden üzerine benzin dökülerek ateşe verildi.

Alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde ikamet eden A.O.T, gönül ilişkisi olduğu iddia edilen Ummuhan Muttalibov'un (45) Hamam Mahallesi 30 Ağustos Caddesi'ndeki evine, bahçe duvarından girerek Muttalibov'un üzerine benzin dökerek yaktı.

Annesinin çığlıkları üzerine gelen Ö.Ç'nin de (16) üzerine benzin dökerek yakmaya çalışan A.O.T, anne ile kızın bağırmaları üzerine benzin bidonunu bırakıp, bahçe duvarından atlayarak kaçtı.

Anne-kız olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Muttalibov, ikinci derecede yanık tanısıyla Denizli Devlet Hastanesine sevk edilerek Yanık Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

Vücudunda hafif yanıklar olan Ö.Ç ise ayakta tedavi edildi. Olay yerinde ruhsatsız silahını da düşüren A.O.T'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

"ORTAĞI İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜ"
DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Muğla 'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada, aşırı hız nedeniyle taklalar atıp parçalanan otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Feci kazadan 2 kişi ise burunları bile kanamadan kurtuldu. Yalıkavak beldesinde restoran işleten Engin Boncuk (33), saat 03.30 sıralarında Göltürkbükü'ndeki evine giderken direksiyonun kontrolünü aşırı hız nedeniyle yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil, karayolu üzerinde taklalar atarak sürüklenmeye başladı.

OTOMOBİLDE SIKIŞTI

Yalıkavak-Bodrum karayolunun Göltürkbükü Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada otomobilde bulunan Boncuk'un eşi Zehra Boncuk (32), oğlu Poyraz Can Boncuk (3), arkadaşı Ayten Polat (37) ve Levent Cömertoğlu (37) ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Otomobilde sıkışan ve güçlükle çıkarılan Engin Boncuk ise kurtarılamadı.

Turizmci Levent Cömertoğlu ve Poyraz Can Boncuk'un kazayı çok küçük sıyrıklarla atlatması görenleri şaşkına çevirdi. Kaburgalarında kırık ve ciğerlerinde kanama olan Polat İzmir'e sevk edildi.

ÖĞRENCİSİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ
DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]Bağcılar'daki İTO İlköğretim Okulu'nda görev yapan anaokulu öğretmeni Derya Çakır'ı 4 Mart 2010'da 25 öğrencisinin gözü önünde boğazını keserek öldüren müdür yardımcısı Ekrem Şavran için mahkeme kararını verdi.

Davanın önceki gün görülen karar duruşmasına Derya öğretmenin ailesi de katıldı. Son savunmasını yapan Ekrem Şavran, çok pişman olduğunu belirterek cinayeti cinnet sonucu işlediğini öne sürdü.

Mahkeme heyeti Ekrem Şavran'ı tasarlayarak öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile hücre hapsine çarptırdı. Mahkeme heyeti, psikolojisinin bozuk olduğunu iddia eden müdür yardımcısının cezasında indirim yapmadı.

İSLAHİYE'DE KARDEŞ CİNAYETİ
DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYINIZ...

[PAGE]

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, bir kişi çıkan tartışmada ağabeyini tüfekle vurarak öldürdü.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ilçeye bağlı Yelliburun köyünde meydana gelen olayda, köy meydanında saman dolduran Mustafa Toz (25) ile ağabeyi Ümit Toz (28) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Toz, otomatik av tüfeğiyle ağabeyi Ümit Toz'a 5-6 kez ateş ederek ağır yaraladı.

Ambulansla İslahiye Devlet Hastanesine kaldırılan Ümit Toz, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan hastaneye gelen ölen kişinin yakınları, fenalık geçirdi. Bu arada 112 Acil Servis ambulansını kullanan Doğan Toz'un, ölen kişinin amcası olduğu ve yeğeninin öldüğünü öğrenince şoka girdiği öğrenildi.

Cinayet zanlısı Mustafa Toz, jandarmaya teslim oldu. Ümit Toz'un cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ümit Toz'un çiftçilik yaptığı ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SOKAK ORTASINDA OYNAYAN ÇOCUĞA KURŞUN
HABERİN DEVAMI İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN...
[PAGE]Konya'da sokakta arkadaşıyla oynayan 10 yaşındaki Enes Delal'in beline, nereden, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen bir tabancadan çıkan kurşun saplandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Delal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis silahın kim tarafından ateşlendiğini belirlemek için çalışma başlattı.

Derbent İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mesut Delal'in oğlu Enes Delal, arkadaşı Yusuf ile birlikte oyun parkının kenarında sokakta oynadığı sırada aniden yere yığıldı. Enes Delal'ın kanlar içinde yere yığıldığı gören arkadaşı, durumu Delal'in annesine bildirdi.

Ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Delal'in beline kurşun isabet ettiğini belirlendi.

Ameliyata alınan Delal'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken polis, merminin kim tarafından ve nereden atıldığını belirlemek için çalışma başlattı.