BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.398,60
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da okullar tatil mi?

Ankara'da başlayan yoğun kar yağışı, 15 günlük tatilin ardından öğrencileri yeniden heyecanlandırdı.

Abone ol

Ankara'da başlayan kar yağışı, 15 günlük tatilin sona erdiği son gün bir kez daha öğrencileri heyecanlandırdı. Twitter'da okulların tatil edileceği yönünde paylaşımlar olsa da Ankara Valiliği kar yağışı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

VAN'DA HAVA ULAŞIMI ETKİLENDİ

Van'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.
 
Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ve bölgede etkili olan sis, özellikle sürücülere zor anlar yaşattı. Kar yağışı ve sis nedeniyle Van-Hakkari karayolunun 10. kilometresindeki 2225 rakımlı Kurubaş Geçidi'nde sürücüler ilerlemekte güçlük yaşadı.
 
Trafiğin kontrollü olarak sağlandığı yollarda, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri kar temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı.
 
Bu arada, AnadoluJet'in Ankara ve İstanbul uçak seferlerinin de kentteki olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılıklı iptal edildiği belirtildi.

YOĞUN SİS

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde sis nedeniyle görüş mesafesinin 50 metreye kadar düşmesi sonucu yük gemileri ve balıkçılar, denize açılamadı.
 
Sisin özelikle öğleden sonra etkisini arttırması üzerine balıkçı tekneleri ile yük gemileri, İnebolu Limanı'ndan ayrılamadı.
 
İnebolu Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, deniz üzerinden gelen sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 50 metrenin altına düştüğünü belirtti.
 
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesine karşın denizin soğumasının sise neden olduğu kaydedildi.