BIST 10.007
DOLAR 32,33
EURO 34,72
ALTIN 2.436,54
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da neler oluyor?

CHP'nin seçim sonuçlarına itiraz etmesinin ardından, sosyal medyada yapılan çağrılarla YSK önünde birlerce kişi toplandı.

Abone ol

Ankara'da CHP'nin seçim sonuçlarıyla ilgili itirazları sürüyor. CHP Genel Merkezi ve Mansur Yavaş tarafından oluşturulan ofislerde, seçim tutanakları yeniden girilmeye başlandı. Sosyal medyada yapılan çağrılarla birlikte oluşturulan gönüllüler, seçim tutanaklarını yeniden sisteme girerek YSK'nın sonuçlarıyla karşılaştırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in iptal edilen oylarla ilgili YSK'ya itirazda bulunacaklarını açıkladı. CHP cephesinde ise seçimlere itirazlar yapılıyor. Özellikle iki büyük ilçe olan Yenimahalle ve Çankaya'da sandık sonuçlarının geçiktirildiğini iddia eden Mansur Yavaş, sandık tutanaklarını sisteme girerek YSK sonuçlarıyla karşılaştıracaklarını açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI

Bu arada CHP Gençlik Kolları'nın çağrısı ise CHP Genel Merkezi'nde oluşturulan gönüllüler grubu, sandık sonuçlarını yeniden sisteme giriyor.

153.jpg

YSK ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Sosyal medyada yapılan çağrılarla YSK önünde toplanan yüzlerce kişi oturma eylemi yapıyor. Polis yoğun güvenlik önlemleri alırken, oyların yeniden sayılması isteniyor. CHP ise toplanan eylemcilerle ilgili çağrılardan kendilerinin bir ilgisi olmadığı, Ankara'nın oylarına sahip çıkmaya çalıştığını duyurdu. 

YAVAŞ'TAN EVİNİZE DÖNÜN ÇAĞRISI

Bu arada CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, twitter üzerinden açıklama yaparak, gençlerin evine dönmesini istedi.

78.20140401003415.jpg