BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,66
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da hava kötü! Meteorolojiden arka arkaya 16 alarm

Meteorolojiden 16 alarm arka arkaya geldi. Hava durumu yurt genelinde felaket. Kar, fırtına, şiddetli yağmur ve sel uyarıları arka arkaya düştü. 18 Ocak 2018 perşembe günü için alarm verilen iller arasında Bolu, Ankara, Düzce, Erzurum, Erzincan, Muş, Bingöl, Elazığ, Urfa, Malatya, Gaziantep, Kilis, Antalya, Adıyaman, Osmaniye, Maraş illeri var.

Abone ol

TÜRKİYE kara kışın etkisi altında. Meteoroloji yayınladığı son hava durumu alarmlarında 16 ili ayrı ayrı uyardı. Arka arkaya düşen alarmların hepsi 18 Ocak perşembe için oldu. Bugün hem çok kuvvetli kar yağışı, hem kuvvetli yağmur hem de şiddetli fırtına var.

Meteorolojinin alarm geçtiği iller şunlar oldu: Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Muş, Bingöl, Elazığ, Urfa, Malatya, Gaziantep, Kilis, Antalya, Adıyaman, Osmaniye, Maraş. 7 ilde kuvvetli kar yağışı beklenirken 9 ilde ise sel baskınlarına yol açabilecek çok kuvvetli yağmur görülecek. Kar alarmı verilen iller Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Muş, Bingöl ve Elazığ.

ANKARA HAVA DURUMU : Bugün kar yağışı görülecek toplam il sayısı ise 30'dan fazla. Ankara'da da karlar karışık yağmur ve kar yağışı var. Ankara'da kar yağışı ile birlikte sıcaklık 4 dereceye inecek. Meteorolojinin perşembe günü için kar uyarısı verdiği iller şunlar : Ankara, Eskişenir, Kütahya, Afyon, Uşak, Konya, Askaray, Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Kayseri, Yozgat, Sivas, Çorum, Çankarı, Kırıkkale, Kastamonu, Karabük, Bolu, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Muş, Bitlis, Bingöl, Tunceli, Bayburt ve Hakkari.