BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,81
ALTIN 2.397,77
HABER /  GÜNCEL

Ankara Valiliği yarın okulları tatil eder mi?

Ankara'da hava durumu verilerine göre sıcaklık eksi değerlerde. Peki Ankara Valiliği 13 ocak salı günü yarın okulları tatil eder mi?

Abone ol

ANKARA 'da dondurucu soğuklar etkili olurken bu gece ise kar bastıracak, gözler Ankara Valiliği 'ne döndü öğrenciler 13 Ocak 2015 salı günü okullar tatil mi merak ediyor. Şimdilik Ankara Valiliği'nden tatil yönünde bir karar yok.

Meteorolojinin saatlik hava durumu tahminine göre Ankara yarın kar altında kalacak. Kar yağışı gece 02.00'den itibaren başlayacak ve yarın öğlene kadar etkili olacak. Sabah saatlerinde yoğun olacak kar yağışı sebebiyle okulların tatil olma ihtimali çıktı. Ankara Valiliği ilerleyen saatlerde durum değerlendirmesi yaparak 13 Ocak salı günü için karar verecek. Şimdilik Ankara için bir tatil kararı bulunmuyor.

ANKARA SAATLİK HAVA DURUMU

ankara-kar-yağişi.jpg


ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU
ankara-hava-durumu.20150112182142.jpg
BU İLLER İÇİN YENİ UYARI VAR

Meteorolojiden gelen yeni hava durumu uyarısı gözlerin Isparta, Denizli, Burdur ve Antalya'ya döndü. Bu iller için yoğun kar yağışı uyarısı verildi. Haliyle okullar yarın bu illerde tatil olabilir. Ancak bu karar ilerleyen saatlerde kar yağışına göre verilecek.

Meteoroloji açıklamasında Antalya ve Muğla kıyılarında şiddetli, Antalya'nın batı kıyıları ile Muğla'nın güney kıyılarında yer yer aşırı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur, Burdur il geneli ile Isparta ve Denizli'nin güney kesimleri ve Antalya'nın iç kesimlerinin yükseklerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yoğun kar şeklinde etkili olması beklendiği bildirildi.