BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ankara kulisinde günün geyiği

CHP'li vekil Soysal, 4 kez yankesicilerin hedefi olunca, cüzdana para koymamayı akıl edinmiş. Ama yankesiciden fırçayı da yemiş...

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- Beşiktaş toplantısına katılan ve burada yankesicilerin hedefi olan CHP’li Çetin Soysal’ın yankesicilerle macerası yeni değilmiş. Daha önce 3 kez daha çarpılmış. Önlem aldığı için cüzdanına para koymamış. Ve yankesiciden, “Sen nasıl vekilsin cüzdanında bir kuruş yok!” diye fırçayı yemiş.

4 KEZ ÇARPILMIŞ

Çetin Soysal daha önce Amasyalıların İstiklal caddesindeki yürüyüşü sırasında yankesicilerin hedefi olmuş. Ardından yine İstanbul’da bir başka toplantıda cüzdanını kaptırmış. “Artık akıllanmıştım ve cüzdanıma para koymamaya başladım” diyen Soysal’ın üçüncü kez çarpılması Sulukule’de olmuş. Soysal, Sulukule macerasını İNTERNETHABER’e şöyle anlattı:

PARAN YOK DİYE FIRÇA ATMIŞ

“Sezen Aksu ile Sulukule’ye gittik. Bir süre sonra baktım cüzdan yok. Ama rahatım içinde para filan yok. Cüzdanım gitti, diye seslendim. 15 dakika sonra kimin yaptığını buldular ve getirdiler karşıma. 13 yaşında sevimli mi sevimli bir fırlama. Cüzdanı aldık. Dönüp bana; ‘abi sen nasıl bir milletvekilisin cüzdanında bir kuruş para yok. Ayıp değil mi?’ diye sordu. Tabii gülmekten başka bir şey yapamazsınız o durumda. Ağabeyleri, kızdı filan gönderdik gitti.”

HERKES ÇARPILIYOR

Çetin Soysal, son olarak geçen hafta yaşadığı ve kredi kartından 14.5 bin YTL’nin çekilmesiyle sonuçlanan yankesicilik ile 4 defa cüzdan kaptıran vekil olarak rekor kırdı. Soysal, “Milletvekili, siyasetçi olup da; halkın arasına karışan hemen herkes mutlaka yankesicilerin hedefi olmuştur ve cüzdanı kaptırmıştır. Ama herkes gizliyor bu çarpılmayı” diye konuştu.