BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Ankara il teşkilatından Bahçeli'ye destek

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, olağanüstü kongre isteyen muhalefetin olağanüstü bir haksızlık yaptığını söyleyerek Bahçeli'ye destek çıktı.

Abone ol

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, parti içi muhalefetin MHP'ye yönelik, "seçimli olağanüstü kongre" çağrılarına tepki gösterdi.

Çetinkaya, MHP Ankara İl Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçiminin bir imtihan olduğunu, bu süreçte çalışan partililere, emeği geçenlere teşekkür etti.

"Gündemimizi, olağanüstü kurultaylarla oyalamak, kardeşlik hukukumuza gölge düşürecek ayrılıklara meyil etmek gibi bir lüksümüz bulunmamaktadır" diyen Çetinkaya, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin olağan genel kurul tarihini daha önce açıkladığını anımsattı.

MHP'nin olağan genel kurulunun 18 Mart 2018'de yapılacağını belirten Çetinkaya, "Bu tarihe kadar Milliyetçi Hareket'in tüm kadroları bir önceki genel kurulda üstlendikleri görevleri yapmakla mükelleftirler. Bugün MHP'nin en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkes kıymetli delegasyonun seçimiyle göreve gelmiştir. Bu delegasyonun iradesini hiçe sayarak olağanüstü kurultaylar talep etmek, olağanüstü bir haksızlık olacaktır" ifadesini kullandı.

Bahçeli'ye destek veren Çetinkaya, "Türkmen beyimiz, büyüğümüz, liderimiz, Devlet Bahçeli Bey'in sonuna kadar emrinde yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduk, duymaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.