BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.444,88
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu kar tekrar geliyor

Ankara'da kar yağışı etkisini azalttı. Yeni hava durumu raporlarına göre Şubat sonuna kadar kar yağışı görünmüyor. Sıcaklıklarda bir değişiklik yok

Abone ol

ANKARA'da 3 gündür etkii olan kar yağışı bugünden itibaren etkisini azaltıyor. Yeni hava durumu raporlarına göre sıcaklıklardaönemli bir değişiklik beklenmiyor. Şubat ayının sonu veya mart ayının başında bölgede tekrar kar yağışı bekeniyor.

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyı kesimlerinin hafif yağmur, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

ankara-kar.jpg

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screen-shot-2015-02-13-at-9.33.09-am.png
HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmemektedir.

RÜZGAR: Rüzgarın kuzey-kuzeydoğulu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir.
UYARILAR
BUZLANMA VE ZİRAİ DON UYARISI: Bölgemizde beklenen buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai faaliyetlerin devam ettiği kıyı bölgelerimizden Batı Karadeniz kıyılarında hafif, kıyıya bakan iç kesimlerde orta kuvvette don riski bulunduğundan tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir

Karayollarının bazı kesimlerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu İkitelli Kavşağı dere ıslahı çalışmaları nedeniyle Basın Ekspres yolu Hava limanı-Edirne istikameti Halkalı Köprüsü İkitelli-Halkalı çıkış kolu trafiğe kapatılacak ve ulaşım servis yolundan sağlanacak. Ayrıca, Halkalı-Bağcılar yolu İkitelli Köprüsü Edirne-Ankara yönü Basın Ekspres yoluna bağlantı kolu trafiğe kapatılarak Basın Ekspres yolu Edirne-Ankara yönündeki ulaşım ise bir sonraki kavşaktan verilecek.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Çobançeşme Kavşağı ve Mahmutbey Doğu Kavşağı ile Anadolu Otoyolu Kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her gün her iki yönde çalışılan kesimlerde emniyet şeridi ve gerektiğinde şağ şeritler trafiğe kapatılacak.

Adana-Gaziantep Otoyolunun Düziçi-Bahçe ve Nurdağı Kavşakları arasındaki Taşoluk, Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde çeşitli kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.