BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu kar gidiyor ama...

ANKARA hava durumu son tahminler açıklandı. Meteorolojiden gelen son rapora göre Ankara'da kar yağışı mola verecek ama perşembe günü kar yine geliyor.

Abone ol

ANKARA hava durumu için yeni meteoroloji tahminleri geldi. Ankara'da birkaç gündür etkili olab kar yağışı yarın yani, 20 Ocak Çaşamba günü 1 günlük mola veriyor. Perşembe günü ise kar yağışı devam edecek.

ANKARA hava durumu için bugün en düşük sıcaklık -8 derece olacak. Özellikle akşam saatlerine dondurucu soğuk etkili olacak.

ANKARA HAVA DURUMU KAR MOLA VERİYOR!

ANKARA hava durumu son raporları açıklandı. Ankara'da kar yağışı bu akşam etkisini azaltıyor fakat perşembe günü kar yağışı tekrar başlayacak.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu kar yağışı bu akşam saatlerinde etksini azaltıyor ama sıcaklık değerleri hala eksi değerlerde olacak.

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz Bölümü ve Çankırı'nın aralıklı, Kırıkkale il geneli ile Ankara'nın kuzey ve merkez ilçelerinin sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli hafif kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması beklenmektedir. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Bölge genelinde hissedilir derecede azalacağı tahmin edilmektedir. Genellikle kuzeybatılı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir.