BIST 9.447
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.497,92
HABER /  GÜNCEL

Ankara alev alev! Sabaha karşı 250 işyeri yandı

ANKARA'nın Keçiören ilçesindeki Osmanlı Halk Pazarı'nda sabaha karşı yangın çıktı. Olayda, kapalı pazar yerindeki 250 iş yeri tamamen yandı.

Abone ol

ANKARA'da sabaha karşı korkutan yangın! Keçiören ilçesindeki Osmanlı Halk Pazarı'nda yangın çıktı. Saat 04.30'da başlayan yangın, kısa sürede halk pazarındaki 250 iş yerini sardı. Olayda, kapalı pazar yerindeki iş yerleri küle döndü.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında zaman zaman patlamaların da yaşandığı görüldü. Pazardaki yangını öğrenen çok sayıda iş yeri sahibi, olay yerine geldi.




Öte yandan, yangının olduğu pazara giren bir kişi, emniyet güçlerince alandan çıkarıldı.



İtfaiye ekipleri, devam eden yangını kontrol altına almak ve yakındaki binalara sıçramasını önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

ACI HABERİ ALAN ESNAF OLAY YERİNE AKIN ETTİ

Yangın mahalline gelen çevik kuvvet ekipleri, pazara çıkan noktaları şeritle kapatıp güvenliği sağlamaya çalıştı. Bu esnada acı haberi alan birçok esnaf olay yerine akın etti. Esnaflardan kimisi kurtarabildikleri kadar mallarını kurtarmaya çalıştı, bazıları da gözyaşları içinde söndürme çalışmalarını izledi.

Bir dükkan sahibi, "İçeride 253 dükkan bulunuyor. Yangının sebebini hiç kimse bilmiyor. Bir anda çıkmış. Şaibeli. Zaten karışık bir yer burası. Hepsi iç içe girmiş. Kepenkler, mallar hepsi iç içe yani. Böyle düzenli bir yer değil zaten. Müdahale etmek de mümkün değil" dedi.