BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.412,57
HABER /  GÜNCEL

Aniden gelen yangın panik yarattı

Çıkan yangın, bir anda alev topuna dönen yakıt tankerinden bir diğer yakıt tankerine sıçradı. Alev alev yanan şahıs son anda kurtuldu.

Abone ol

Ankara'da kontrolden çıkan bir otomobil, benzinlik istasyonunun yan tarafında bulunan yakıt tankerine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir anda alev topuna dönen araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler yan tarafta bulunan başka bir yakıt tankerine sıçramasıyla yürekler ağza geldi. Yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile olası bir patlama ve can kaybına neden olmadan söndürüldü.

RÜZGARIN ETKİSİYLE BÜYÜYEN YANGIN BAŞKA BİR YAKIT TANKERİNE SIÇRADI

Olay, Altındağ, Plevne Caddesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kontrolden çıkan 06 R 6561 plakalı otomobil bir benzinlik istasyonunun yan tarafında bulunan yakıt tankerine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yanmaya başladı. Bir anda alev topuna dönen araçta bulunan henüz isimleri öğrenilemeyen 3 kişi güçlükle otomobilden kendi imkanlarıyla çıkabildi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis, çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler yan tarafta bulunan başka bir yakıt tankerine sıçramasıyla yürekler ağza geldi.

PATLAMA İHTİMALİ

Polis ekipleri, benzinliğin hemen yanında bulunan yakıt tankerinin de yanmaya başlamasıyla olası bir patlama ihtimaline karşı çevredeki vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile olası bir patlama ve can kaybına neden olmadan söndürüldü. Uzun uğraşların ardından söndürülen yangının ardından ekipler ve çevredeki vatandaşlar rahat nefes aldı.

YANAN ŞAHIS SU BULMAK İÇİN KAÇTI

Sağlık ekipleri, yanarak yaralanan 2 kişiyi olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Alev alev yanan diğer yaralı ise su bulmak için kaçtığı benzinlik istasyonunun tuvaletinden çıktı. Vücudunun büyük kısmının yandığı görülen yaralı da olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale gelirken, yakıt tankerinin ön tarafında büyük çapta hasar meydana geldi. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.