BIST 10.159
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.395,01
HABER /  DÜNYA

Angelina'nın ziyaretinden sonra yangın çıktı!

Ünlü aktirist Angelina Jolie’nin ziyaret ettiği Domiz Mülteci kampında, yangın çıktı...

Abone ol

Irak’ın Duhok kenti yakınlarında bulunan ve bugün Birleşmiş Milletler Özel Temsilcisi ünlü aktirist Angelina Jolie’nin ziyaret ettiği Domiz Mülteci kampında, ziyaretten hemen sonra yangın çıktı.

Jolie’nin ayrılmasından hemen sonra çıkan ve gazeteciler tarafından kare kare görüntülenen yangında can kaybı olmazken, iki ev tamamen yandı.

"Avestakurd" adlı internet sitesinde yer alan habere göre, Suriyeli sığınmacıların kaldığı Kuzey Irak’ın Duhok kenti yakınlarındaki Domiz mülteci lampını, BM Özel Temsilcisi Angelina Jolie ziyaret etti.

Jolie ve BM heyetinin ayrılmasından hemen sonra çıkan yangında can kaybı olmazken, iki ev tamamen yandı. Kampta kalanların kendi imkanları ile söndürdüğü yangın gazeteciler tarafından kare kare görüntülendi.

BM iyi niyet elçisi Angeline Jolie, kamp ziyaretinden sonra Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani’yi ziyaret etti. Barzani, kampta yaklaşık 24 bin Suriye’linin kaldığını ve bölgesel yönetim olarak ihtiyaçlarını kendi imkanları doğrultusunda karşıladıklarını söyledi.