BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.469,33
HABER /  GÜNCEL

Şehitlerin kimlikleri belli oldu!

Bingöl'de polis servisinin geçişi sırasında patlatılan mayında şehit olan 8 polis memurundan 3'ünün kimliği belli oldu...

Abone ol

Bingöl'den Karlıova'ya giden polis servis aracında şehit düşenlerin isimleri belli oluyor. Karlıova'da Türk Emniyeti 8 polisini şehit verdi.

Polislerin, dün Bingöl'ün Karlıova ilçesinde görülen KCK davasına takviye olarak giden polisler olduğu belirtildi.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLUYOR

Bingöl’ün Karlıova İlçesi yakınlarında, polisleri taşıyan midibüsün geçişi sırasında yola döşen patlayıcının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan 8 polis memurunun kimlikleri açıklandı. Bombalı saldırıda şehit olan polisler şunlar:

-Gökhan Kuzu

-Fatih Celayir

-Cuma Mercimek

-Samet Kırcalı

-Ümit Yıldırım

-Murat Toprak

-Osman Küçükdilan

-Şeyhmus Karakut

Saldırıda yaralanan ve Bingöl Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 9 polisten 3’ünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Patlamada şarapnel isabet etmesi sonucu yaralanan Nur Zelal İslamoğlu adlı kızın da Bingöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

YARALILARDAN 3'ÜNÜN DURUMU AĞIR

Hain saldırıda Serkan Kabuk, Ali Kırlar, Muhammet Demir, Caner Gülseren, Zafer Şahinli, Yusuf Özbey, Rıza Alper Pınarlı isimli polis memurları ile bölgede ikamet ettiği öğrenilen Nur Zelal İslamoğlu isimli kız çocuğu da yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.