BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Anelka yok Nobre 11de

Galatasaray maçında sakatlanan Nobre'nin hızla iyileşmesi Fenerbahçe'nin teknik heyetini sevindirdi.

Abone ol

Brezilyalı forvet, büyük ihtimalle Denizli'de oynayacak, Anelka yedek kalacak. Formsuz Tuncay'ın durumu ise belirsiz.

Fenerbahçe'de Nobre sevinci.. Galatasaray maçında sakatlandıktan sonra formasına uzak kalan, hatta sezonu kapattığı öne sürülen Brezilyalı forvetin hızla iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Nobre'nin sezonun son maçında Denizlispor karşısında büyük ihtimalle forma giyeceği öğrenildi. Böylece Fenerbahçe sezonun son maçına Kemal dışında eksiksiz çıkma şansını yakaladı.

AURELİO'NUN CEZASI BİTTİ
Geçen hafta sadece bir antrenmana çıkabilen ve o idmanın akşamında ağrıları yüzünden zorlukla uyuyabilen Nobre'nin durumunun iyiye gittiği bildirildi. Teknik direktör Christoph Daum'un da hesaplarını Nobre'nin oynaması üzerine kurmaya başladığı öğrenildi. Buna göre en ilerideki Nobre'nin gerisinde Alex görev yapacak. Savunma dörtlüsünün önünde Appiah ile cezası biten Aurelio oynayacak. Deniz ve Önder'in formsuzlukları nedeniyle savunmanın Serkan-Servet-LucianoÜmit şeklinde oluşması da ihtimaller arasında.

TUNCAY DÜŞÜNDÜRÜYOR
Orta alanda geriye kalan iki yer için hafta içindeki idmanlara göre karar verilecek. Özellikle Tuncay'ın formsuzluğu sol kanat için arayışlara yol açarken, Daum'un maça sağda Mehmet Yozgatlı ile başlaması büyük olasılık. Skorun gidişine göre Anelka ikinci yarıda oyuna girecek. Daum, özellikle skor avantajı ele geçirilmişse rakibin savunmasının arkasında bırakacağı boşlukları süratli Fransız yıldızla kullanmayı planlıyor.


Denis Derinsu


SABAH