BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  POLİTİKA

Agardan il sözü

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Gebze'ye iktidar olmaları halinde il sözü verdi.

Abone ol

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, ''Milletin aklı ve beyni, Türkiye'de yeni bir Doğruyol iktidarını işaret ediyor'' dedi.

Ağar, partisinin Gebze ilçe teşkilatını ziyaretinin ardından, İsmetpaşa Caddesi'nde parti otobüsünün üzerinden halka hitap etti. Konuşmasında, hükümeti eleştiren Ağar, ''Yoksulluk ve yolsuzluğu önlemek için iktidara gelenler, bu sorunun altında eziliyorlar'' dedi.

Ağar, şunları söyledi:

''Milletvekillerinden yolsuzluk yapanları partiden ihraç edeceklerine, yolsuzlukları şikayet eden milletvekillerini  partilerinden ihraç ediyorlar. Bu ibretlik olaydır. Soruyorum, siz kimin hükümetisiniz? Yolsuzluk yapanların mı, yolsuzluğa karşı çıkanların mı?''

Yoksulluğun ve yolsuzluğun, bu hükümet zamanında daha da artığını öne süren Ağar, şöyle devam etti:

''Yoksulluk sınırında yaşayan insanların sayısı ikiye katlandı, işsizlik arttı. Bu hükümet hayal dünyasında yaşıyor. Başörtü sorunu bizim iktidar dönemimizde çözüme kavuşacak. Bu hükümet başörtüsü sorununu da çözemiyor. Bu sorunu çözmek için dik durmak, tecrübeli olmak ve inandığı yolda yürümek lazım. DYP, milletin gerçeklerine göre siyaset yapıyor. Millet siyaset gevezeliğinden bıktı. Türkiye artık yeni bir iktidarın habercisi. Milletin aklı ve beyni Türkiye'de yeni bir Doğruyol iktidarını işaret ediyor. 'Bu hükümet 3-5 dönem sürer' diyenler, artık 'gelecek dönem kalır' bile diyemiyorlar.

Çiftçinin, köylünün, emeklinin, esnafın, işsizin, işçinin sorunlarını ancak güçlü Doğruyol iktidarı çözer. Halkın gücü bizi ilk seçimde iktidara taşıyacak.'' Gebze'nin il olmayı hakkettiğini de söyleyen Ağar, ''İnşallah bizim iktidarımızda Gebze'nin il olmasını da beraber kutlayacağız'' diye konuştu. Ağar, daha sonra Gebze Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.