BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  GÜNCEL

Anelka: Ben mahalle çocuğuyum

Fenerbahçe yönetiminin, "Ya oyna ya git" restinin ardından takımda kalan Anelka, Başkan Yıldırım'la yaptığı görüşmede ilginç ifadeler kullandı.

Abone ol

Newcastle United'ın transfer teklifi nedeniyle Fenerbahçe'de uzun süre gündemin 1 numaralı maddesi olarak kalan Nicolas Anelka'nın, Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede ilginç ifadeler kullanarak kesin bir dille takımda kalmak istediğini belirttiği ortaya çıktı.

Başkan Yıldırım, ligdeki Gençlerbirliği ve Diyarbakırspor beraberliklerinin ardından ofisinde, futbolcularla gruplar halinde bir araya gelirken, Anelka, Fransızca bildiği için Önder Turacı ile birlikte görüşmeye alındı.

Anelka'nın toplantıda hemen konuya girerek, "Sayın Başkan ben mahalle çocuğuyum. Parada asla gözüm yok. Beni satıp para kazanmak istiyorsanız saygı duyarım. Ama ben kalıp, oynamak istiyorum. Transfer söylentileriyle ilgili hiçbir ilişki içinde bulunmadım. Ben mahallede yetiştim ve hâlâ bu duygularla yüklüyüm" diyerek düşüncesini açıkladığı belirtildi.

Anelka'nın bu kararlı tavrı Başkan Aziz Yıldırım ve odadaki yöneticileri rahatlattı. Ardından da Anelka'nın bonservisi için 10 milyon pounda kadar çıkmasına rağmen Newcastle United'a, "hayır" yanıtı verildi. Fransız yıldız bu davranışıyla Yıldırım ve yönetim kurulu gözündeki kredisini daha da artırdı.

Haber: Yalçın Türk
Kaynak: www.milliyet.com.tr

guy