BIST 10.471
DOLAR 32,75
EURO 35,04
ALTIN 2.456,56
HABER /  GÜNCEL

ANAP'lı Albayrak toprağa verildi

Anavatan Partisi eski milletvekili Baki Albayrak toprağa verildi. Dün gece aniden vefat eden Albayrak'ın cenazesi, Bahçelievler Yayla camisinde toprağa verildi.

Abone ol

Anavatan Partisi eski milletvekili Baki Albayrak toprağa verildi. Dün gece aniden vefat eden Albayrak'ın cenazesi, Bahçelievler Yayla camisinde kılınan ikindi namazından sonra Topkapı Çamlık mezarlığında toprağa verildi. Baki Albayrak'ın cenaze töreninde çok sayıda eski bakan ve Anavatan yöneticileri de hazır bulundu..

Turgut Özal döneminde Anavatan Partisi milletvekili olarak meclise
giren ve bir dönem milletvekilliği yapan Baki Albayrak, dün gece İstanbul'da vefat etti. Uzun süredir böbrek rahatsızlığı yaşayan Albayrak, İstanbul'da bulunduğu evinde dün akşam iftarını açtıktan sonra aniden rahatsızlandı.

Gece yarısı vefat eden eski milletvekilinin cenazesi bugün, Bahçelievler Yayla camisinde kılınan ikindi namazından sonra Topkapı Çamlık mezarlığında toprağa verildi.

ANAP eski milletvekili Albayrak'ın cenaze törenine çok sayıda vatandaşın yanı sıra eski bakanlardan Mükerrem Taşçıoğlu, İbrahim Özdemir, Ali Tanrıyar, Meclis eski başkanı Necmettin Karaduman, Anavatan Partisi İstanbul il ve ilçe yöneticileri ve teşkilat üyeleride katıldı.

ANAP eski milletvekili Baki Albayrak evli ve 5 çocuk babasıydı.