BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,98
ALTIN 2.448,05
HABER /  GÜNCEL

Anafora kapılan kadını inşaat işçisi kurtardı

Kocasıyla beraber nehirde rafting yaparken botları devrildi. Kıvrılan suların içnde debelenen kadını bir inşaat işçisi vinçle kurtardı

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Iowa'daki Des Moines Nehri'nde rafting yapan çiftin botları devrilince, kıvrılan sulara kapıldılar. Adam can yeleği olmadığı için boğuldu, kadını bir inşaat işçisi kurtardı.

Nehrin yanındaki bir inşaatta çalışan Joe Lowe, yerel medyaya olayı anlatırken, kadının yaşamasını kocasının fedakarlığına borçlu olduğunu söyledi.

"Botlarının alabora olduğunu gördüm. Adam botun ucuna tutundu ve karısını da yakaladı. Sonra adamın can yeleğini tuttuğunu gördüm ve karısına 'çabuk üzerine giyin' diye bağırıyordu ama adamın üzerinde can yeleği yoktu." şeklinde kaza anını anlattı Joe Lowe.

Sonra adamın bota tutunamayarak sürüklendiğini gören işçi, hızlı düşünerek bir karar aldı ve şantiye alanındaki vinçlerden birine kendini zincirlerle bağlayarak nehrin üzerine gitti.

Havadan bota yaklaşan Lowe, kadını çekip kurtarmayı başardı ama ulaşana kadar adam suyun içinde kaybolmuştu. 60 yaşlarındaki adamın cesedi, kazadan 25 dakika sonra sudan çıkarıldı.

PRATİK ZEKALI İŞÇİNİN KADINI KURTARDIĞI AN...

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]