İsmail Saymaz SİHA ve İHA hakikatini söyleyince böyle linç edildi!

SİHA ve İHA üreticisi Selçuk Bayraktar olunca… Selçuk Bayraktar da Erdoğan’ın damadı olunca… Herkes SİHA ve İHA’lara destek vermek için adeta birbiriyle yarışıyor. Kemal Kılıçdaroğlu ise başı çekiyor!

Hadi ÖZIŞIK hadi.ozisik@internethaber.com

“SİHA’lara herkesten önce ben sahip çıktım!”
Çıktı valla!
Önce…
”Erdoğan ailesi Türkiye’nin savunma sistemini ele geçirmek istiyor” dedi. Sonra İsmail Küçükkaya’nın programında, SİHA’ların “Piknik yapan teröristlerin tepesine bomba yağdırması”ndan şikayetçi oldu. 
Diyarbakır gezisinde sağ tarafında oturan birinin Rojava’nın SİHA’lar tarafından bombalanmasından dert yanmasını bir güzel not etti. 
Piknik yapan teröristler!
SİHA Sezgin, gollük pası veriyor, Kemal Kılıçdaroğlu’na sadece topa vurmak kalıyor. 
CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun şikayetçi olduğu SİHA’lara bakın Kemal Kılıçdaroğlu nasıl sahip çıkıyor:

-Ne diyor Sezgin Tanrıkulu? “Bu insanlar öldürüldü SİHA’larla” diyor. Piknik yapıyorlar, şu olabilir terör örgütüne destek vermiş olabilirler. Terörü desteklemiş olabilirler. Başka bir şey yapmış olabilirler, terörist olabilirler.

Şu olabilirler, bu olabilirler.
Terörist de olabilirler…
Piknik yapan teröristlerin başına SİHA’larla niye bomba yağdırıyorsun kardeşim mealinde bir konuşma… 
Hep destek, tam destek yani!
Kemal Bey’in alkışı hakkeden desteği şimdilik bu sözlerden ibaret. 
İktidara geldiklerinde kim bilir daha ne destekler verecekler Selçuk Bayraktar’ın İHA ve SİHA’larına… 
Kılıçdaroğlu’nun hakkını teslim ettikten sonra, şimdi Halk TV’nin Ayşenur Ablası’nın verdiği desteği konuşabiliriz.
Malum, Ukrayna-Rusya savaşı var. 
Savaş çıkmadan evvel, en çok savaş çıkmasını kim istiyordu?
Tabii ki Tayyip Erdoğan!
Neden?
Nedenini Ayşenur Arslan’dan dinleyelim:

-Rusya-Ukrayna Savaşı’nı bekleyen biri vardıysa o da Erdoğan’dı diye düşünüyorum. Çünkü küçük damadın Selçuk Bayraktar’ın ürettiği İHA’lar SİHA’lar son bir iki yıl içinde hatta müthiş patlama yapmıştır satış iracat anlamında.

Ayşenur Arslan’ın sözlerini tercüme ettiğimizde, “Tayyip Erdoğan damadını zenginleştirmek için savaş çıksın istedi” yorumu çıkıyor karşımıza… 

Bazı haber siteleri, “Ayşenur Arslan iyice şaşırdı” manşeti ile haberi verdi. Bu şaşırmak mı, yoksa çılgınlık mı bilemedim. Tayyip Erdoğan sabahtan akşama kadar savaşı durdurmak için toplantı üzerine toplantı yapsın, günde 5-6 liderle telefon diplomasisi yapsın, Ayşenur Arslan da çıkıp, “Savaşı bekleyen oydu” desin.

Tam bir akıl tutulması!

Aynı Ayşenur Arslan, savaş bölgesinden dönen Adem Metan’la konuşuyor Medya Mahallesi’nde… Adem, ağzından ne zaman Selçuk Bayraktar ifadesi çıkıyor, Ayşenur Arslan hakarete uğramışçasına, teşekkür edip programı sonlandırıyor. 
Bu akıl tutulması değil de nedir?

Halk TV’de mütemadiyen SİHA ve Selçuk Bayraktar karalaması yapılıyor günlerdir. Bu düşmanlığın, bu kinin, bu nefretin sebebini tahmin etmek zor değil. Selçuk Bayraktar damat olmasaydı, terörün belini kıran SİHA’lar ve İHA’lar hakkında yine de kara propoganda yapacaklar mıydı acaba?
Şimdi Aşağıdaki videoyu dikkatle izleyin Allah aşkına. Ukrayna’dan dönen İsmail Saymaz konuşurken, diğer katılımcaların yüzüne bakın. İsmail Saymaz hakikatleri peş peşe sıralarken, programın sunucusu Seda Selek, Hakan Çelenk ve Hilmi Hacaloğlu’nun düştüğü hale bakın:

-Şu gerçekten doğru yani. Ben iki defa karşılaştım, “Bayraktar” diyorlar enteresan bir şekilde. Ben Türkiye’de iktidar yanlısı medya büyütüyor diye düşünüyordum ama… Orada duydum yani, bu da tuhaf bir durum.

İsmail hakikati söyledi diye, bir tek Seda Selek’in Hakan Çelenk’in, Hilmi Hacaloğlu’nun yüzü düşmedi. İsmail’in sözleri sosyal medyadaki şarlatanların da yüzünü düşürdü. Ha siz Merdan Yanardağ’ı merak ediyorsunuz, eli kulağına bugün yarın İsmail Saymaz’ı yerle yeksan ederse şaşırmam.
“Ulan sen nasıl oyuncak diye bize yutturulan SİHA ve İHA’larla böyle konuşursun?” derse şaşırmayacağım. Merdan konuşacak, Emre Hoca’ya da kafa sallamak düşecek.

Kemal Kılıçdaroğlu, SİHA ve İHA’ya herkesten önce destek vermiş ya. Siz Merdan’dan başka bir şey bekliyorsanız, sizin de aklınıza şaşayım deyip, sizi aşağıdaki videoyla baş başa bırakıyorum. 
Hadi bana eyvallah!

CHP’li Zeydan Karalar’ın asabını bozmayın bak!

CHP’nin 70-80 yıl boyunca iktidar olamaması CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı pek mutlu etmiş. Demokrat Parti, ANAP, Doğru Yol Partisi… hepsi parçalanmış bir tek CHP ayakta kalmış. Zeydan Karalar mutlu olmasın da kim olsun kardeşim!

Zeydan Karalar, Adana’da Özgür Özel’in huzurunda hararetli bir konuşma yapıyor. Yılların CHP’yi eskitemediğini müjdeliyor ahaliye. Demokrat Parti’nin yok olduğunu, ANAP’ın paramparça olduğunu, Doğru Yol Partisi’nin siyasi çöplükteki yerini aldığını söylüyor Zeydan Karalar;  AK Parti’nin de yok olan partiler gibi, paramparça olacağını iddia ediyor. 70-80 yıl iktidar olamamasına rağmen, kadirşinas CHP’lilerin partilerini dimdik ayakta tuttuğunu belirtiyor.

Zeydan Karalar bu sözleri söylerken, tabii ki salondaki cefakar CHP’lilerden alkış alıyor. Hep birlikte CHP’nin 70-80 yılda iktidar olmamasını alkışlıyorlar, ne güzel değil mi? 

Ha bu arada bir kişi çıkıntılık yapıyor.
Zeydan Başkan’a lafa atıyor.
”Sus” diyor Zeydan Karalar…
Ama susmuyor.
Karalar’a göre, bu arkadaşı Allah bile susturamamış. Hastalanmış galiba, tedavi görmüş. Başkan Karalar sahip çıkmış, öldürmeyen Allah öldürmemiş:

- Ah Soner ah… nereden adamın hayatını kurtardık. 

Adamın ne dediği anlaşılmıyor, bağırıyor uzaktan. Zeydan Karalar az önce “Bizi eleştirin” demişti. O anda susmayan adama çıkıştı:

- Sus insicamımı bozma, kafamız da bozma. 

İlahi Başkan…
İktidardan şikayet ediyor.
”Bizi susturmaya çalışıyorlar” diyor…
”Eleştiri varsa bu salonlarda yapalım, bizi eleştirin” çağrısı yapıyor. 
Sonra da…
Konuştu diye vatandaşı azarlıyor…
”Kafamı bozma Şehmuz, otur…” diye çıkışıyor…
”Sus konuşma, geliyor gelmekte olan.”
Bu kafa değil, 80 yıl…
180 yıl geçse bile, CHP’yi iktidar yapmaz…

Korkusuzca hakaret etmek mi, yoksa korkusuzca düşüncemizi ifade etmek mi?

Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten 2 yıl 4 ay hapis cezası aldıktan sonra, adliyenin çıkışında konuştu. 
“Korkmayacağız” dedi.
Korkma kardeşim. 
Konuş, sabaha kadar konuş. 
Korkusuzca konuş ama korkusuzca kimseye hakaret etme. 
Sen eğer, korkusuzca bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına hakaret edersen korkmalısın!
Çünkü…
Korkmadan düşüncesini özgürce ifade etmek yerine, korkmadan hakaret etmek korkakların işidir. Bir de bu işin hukuki tarafı var; hiç bir hakaret karşılıksız kalmıyor, kalmamalı!

Ali Babacan işini buldu valla!

Deva lideri Ali Babacan, yeni bir iş edinmiş kendine. Youtube kanalında “Bi kahve” programı yapıyor artık. 
Konuk ağırlıyor…
Türkiye’nin ekonomisini konuşuyor, konuşturuyor. 
Vallahi yakışmış.
Bu işi iyi yapıyor. 
Bence, siyasetten uzak dursun ve bu mesleği seçsin.
Başarılı yayıncılık yaptığı için, tez zamanda bütün medyanın kapıları kendisine açılmış olur. 
Siyasette bir arpa boyu yol alamadı.
Bari medyada iş yapsın. 
Aramıza hoşgeldiniz Ali Bey!