Casper Excalibur G911 kullanıcılar ile buluştu Mars'ta 50 yıldır gizli kaldı bilim insanları keşfetti yaşam belirtileri olabilir Wi-Fi 7 Teknolojisi ile karanlık fabrikalar yaygınlaşacak
Hastalıklar nefesten teşhis edilecek! Space X'in Starship roketi üçüncü test uçuşunda en uzun mesafeyi kat etti Türkiye kendi fırlatma rampasını yapacak!
Türk bilim adamı ürettiği cihazla ABD'li teknoloji devine rakip oldu Roketsan'ın süpersonik füze atış testi başarıyla tamamlandı Avrupa Parlamentosu "Yapay Zeka Yasası"nı onayladı! Yapay Zeka dizginlenecek Japonya'da özel şirketin roketi kalkıştan sonra patladı! Fransız devlet kurumlarına benzeri görülmemiş siber saldırı ASELSAN’ın otonom su altı aracı Deringöz göreve hazır GÖKBEY helikopteri Türkiye'nin dört bir yanında göreve hazırlanıyor Türk bilim insanlarından dünyada bir ilk: Kalp hastalıkları nefesten teşhis ediliyor Yerli ve milli turbojet motorla ilk test atışında hedef tam isabet vuruldu BTÜ’den elektrikli araçların menzilini arttıracak proje!