Erdoğan'ın ölmesini isteyen zavallılar!

Hastalıklı tipler umudunu herkes gibi fani olan Erdoğan'ın ölümüne bağlamış. Canlı yayındaki o görüntü ve sonrasında zil takıp oynayanlar ne ettiyse köpeğin duası yine kabul olmadı ve maalesef gökten kemik yağmadı. Önce sevindiler, sonra bir hüzün bir hüzün ki sormayın...

Hadi ÖZIŞIK hadi.ozisik@internethaber.com

CHP'li iki kadının öfkesine şahit olmuştum yıllar önce. Yeni bir seçim yenilgisi tattırdığı için Erdoğan'ın ölmesini istiyorlardı:

 Ölse de kurtulsak!

Erdoğan'ın gitmesi için...
Ya ölmesi gerekiyordu, ya da :

- Büyük depremler...
- Büyük yangınlar...
- Büyük Sel felaketleri...

Ya da...
Erdoğan'ın gitmesi için...
"Öfke patlaması" gerekiyordu... 

Gökten kemik yağmadı tabii ki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yıllardır gece gündüz çalışıyor. Yıllar önce Erdoğan'la bir gün geçiren Cüneyt Özdemir, bir hafta kendine gelemediğini önceki gün Youtube programında açıkladı. Erdoğan'ın temposuna ayak uydurmanın zorluğuna dikkat çekti Cüneyt Özdemir. 

"İNSAN" olarak...
Katıldığı televizyon programında rahatsızlanan Erdoğan'a herkes geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, Davutoğlu ve Babacan... hepsi "İNSAN"lık gereği üzerine düşeni yaptı.

"İNSAN" olamamanın ötesinde "VATANSIZ" hainler, içlerindeki kini, nefreti, kusmaya başladı. #ÖLDÜ diye yaygara kopardılar, sevinç çığlıkları attılar, bir tek zil takıp oynamadıkları kaldı.

Sevinçleri uzun sürmedi

#Öldü hastagı açtı haysiyet yoksunlarına "Kara haber"i bizzat Erdoğan verdi:

- Her şeyden önce tabi üzerinize afiyet dün bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Dedim ki, artık söz verdik gideceğiz. Tabi bu yoğun mesai içinde bizler zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum.


Köpeğin duası kabul olmadı yani...
Haliyle gökten kemik yağmadı yine... 

Erdoğan ölmedi madem!
Kalp krizi geçirsin bari!

Bu yalanı niye üfürdüler biliyor musunuz?
"Hasta hasta Türkiye'yi yönetemez" demek için!
Dediler bile...
"Mangır Merdan" dedi...
Hoca'sı "Evet" karşılığını verdi.

Erdoğan "İyiyim" dedi.
Ömer Çelik "Çok iyi" dedi.
Fuat Oktay "Allah'a şükür iyi" dedi.
İletişim Başkanlığı resmi açıklama yaptı, "Cumhurbaşkanımız iyi yarından itibaren görevinin başında olacak" dedi...
"Mangır" ile Hoca'sı  "Erdoğan'ın sağlığı ile ilgili Sağlık Bakanlığı niye açıklama yapmıyor?" diye 18 dakika boyunca ciyakladı durdu. 

Evet...
Orta yerde bir hastalık var...
Erdoğan iyi olduğuna göre...
Kim hasta sizce?