BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.473,60
HABER /  GÜNCEL

Amerikan malı makyaj malzemeleri markası yeni fiyatları 2018

Amerika mallarına boykot çağrısından sonra vatandaşlar hangi ürünler Amerikan malı, ABD boykot listesinde hangi ürünler var araştırmalarını hızlandırdı. Sizler için Amerika malı olan kozmetik, güzellik ve makyaj markalarını derledik. İşte boykotlanan ABD menşeli kozmetik, makyaj, ruj, krem, parfüm, fondoten, rimel markaları listesi.

Abone ol

ABD malı kozmetik, makyaj markaları hangisi, hangi ürünler ABD boykot listesinde araştırmaları Erdoğan'ın boykot çağrısından sonra arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye karşı ekonomik savaş ilan eden ABD'ye misilleme için boykot çağrısı yaptı.

Bu çağrı ile birlikte Amerika menşeli güzellik, makyak ve kozmetik mallarına boykot twitterda TT listesine girdi. Peki neler Amerika malı, otomobil, temizlik, gıda, içeçek markakaları neler. İşte liste:

Amerika güzellik markaları : Olay, Neutrogena, Avon, Estee Lauder, Pantene, Aveeno, Clean-Clear, Johnson's, M.A.C, Clinique, Softsoap, Irish Spring, Coty, Revlon, Elizabeth Arden, Roc, Head-Shoulders, Speed Stick.

Amerikan sigaraları : Marlboro, Philip Morris, Basic, L&M, Chesterfield, F6, Parllement, Camel

ABD giyim markaları : Tommy Hilfiger, Nike, Polo, Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein, Levi’s, Timberland, Lee, GAP,

ABD otomobil markaları : Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, GMC, Hummer, Jeep

ABD malı elektronik markalar : -Apple, Microsoft, Intel, Dell, HP, Amazon, AMD, Bose, IBM, Nvidia, Sandisk, Seegate, Viewsonic, Western Digital, Qualcomm, Alienware, Beats By Dre, Fitbit, Gemini ve Jabra.

ABD markalı gıda markaları :  First Sakız, Falım, Kraft, Fritolay, Milka, Ruffles, Doritos, Lays, Cheetos, Mc Donalds, Burger başta olmak üzere bir çok hazır yiyecek zinciri de ABD menşeli.

ABD malı içecek markaları : Coca Cola, Pepsi, Yedigün, Sprite, Fanta, Schweppes, Damla Su, Danone, Hayat Su, Cappy

ABD markalı temizlik ürünleri : Ace, Air Wick, Ajax, Aldays, Alo, Ariel, Axe, Calgon, Clit Bang, Colgate, Dettol, Fairy, Finish, Head & Shoulders, Hacı Şakir, Ipana, Jhonsons Baby, Loreal, Lux, Max Factor , Nıvea, Oral-B, Orkid, Palmolive, Pantene, Prima, Prima, Protex, Rinso, Rejoice, Sensodyne, Vileda, Vanish, Veet, Vim, Febreze, Koleston, New Wave, Discreet, Gillette