BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Aman şemsiyesiz dışarı çıkmayın

Yeni günde hava nasıl olacak? İşte Meteorolojiden bölge bölge hava sıcaklık tahminleri...

Abone ol

Meteoroloji yeni günde bekleyen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzey ve doğusu, Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Anadolu ile Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Sivas, Siirt, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun kuzeybatı kesimlerinde 3 ila 5 derece azalacak, iç ve kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacak.

RÜZGAR: Ülkemizin batısında kuzey ve kuzeybatı, iç ve doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (lokal dolu yağışı, sel, su baskını, taşkın, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve doğusu (Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı, iç kesimleri çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Sivas cevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimi aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Çorum dışında akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Malatya dışında bölge geneli akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Siirt çevreleri öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.