BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Alt geçit sular altında

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Sultanbeyli’nde bulunan Fatih Alt Geçidi sular altında kaldı. Geçit çift yönlü olarak trafiğ...

Abone ol

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Sultanbeyli’nde bulunan Fatih Alt Geçidi sular altında kaldı. Geçit çift yönlü olarak trafiğe kapatılırken, itfaiye ekipleri suyu tahliye etmeye çalıştı.
Akşam saatlerinden itibaren İstanbul’da etkili olan sağanak yağış vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde yoğunlaşan yağış nedeniyle Sultanbeyli’nde bulunan Fatih Alt Geçidi sular altında kaldı. Geçit her iki yönde trafiğe kapatılarak itfaiye ekipleri tarafından su tahliye çalışmaları yapılarak, motopomp yardımıyla suyu tahliye etmeye çalışıldı.
Yoldan geçen bir vatandaş, “15 yıldır Sultanbeyli’nde yaşıyorum. Bu alt geçit yapıldı yapılalı her yağmur yağdığında sular altında kalıyor. Bir önceki yağmurda da aracımla mahsur kalmıştım. Bu kez yaya olarak çıktım dışarı. Alt yapı çalışmalarının yetersiz olduğunu düşünüyorum” dedi.
Öte yandan İstanbul’da sağanak yağışın akşam saatlerine kadar etkili olacağı öğrenilirken, meteoroloji uzmanları, yağış konusunda yola çıkacak sürücüleri ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
(İHA)