BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48
GÜNCEL

Alparslan Türkeş'in eşinden Temel Karamollaoğlu'na destek

MHP'nin kurucu lideri, ülkücülerin Başbuğ'u merhum Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, cumhurbaşkanlığı seçiminde kimi desteklediğini belli etti... Seval Türkeş, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'na destek telefonu açtı hem de röportaj sırasında.

ALPARSLAN Türkeş’in eşi Seval Türkeş, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu telefonla arayıp desteklerini bildirdi. Temel Karamollaoğlu'nu bir gazeteciye röportaj verdiği sırada arayan Seval Türkeş, Karamollaoğlu’nu tebrik edip desteklediğini söyledi. 

KARAMOLLAOĞLU: TÜRKEŞ AYNI HÜCREDE KALDIK... Seval Türkeş Karamollaoğlu’nun Hukuk devleti konusundaki değerlendirmelerini takdirle karşıladığını söyledi. Temel Karamollaoğlu da Seval Türkeş ile sohbet ederken 12 Eylül darbesinden sonra Alparslan Türkeş le aynı hücrede kaldıklarını açıkladı.

BİZİMKİLERİ ÇIKARDILAR BEN DE... Karamollaoğlu, “Biz rahmetliyle uzun süre aynı tutukevinde kaldık. Bir ara bizimkileri ilk bir aydan sonra çıkardılar. Tutukevinde de 2’şer kişilik odalar var, bir de 15-20 kişilik. Biz rahmetliyle aynı odada kaldık” diye konuştu.

 SİZİ AİLECEK TAKDİR EDİYORUZ YAKINLIK DUYUYORUZ... Seval Türkeş ise bu konuya cevaben “Demek oradan da bir hukukunuz var,” dedi ve “Sizi ailece takdir ediyoruz. Böyle bir yakınlık duyuyoruz. İnşallah memleket için hayırlar ola” diye ekledi.

Karamollaoğlu da “Sizlerin ilgisi beni memnun ediyor” diye karşılık verdi.

Sitene Ekle