BIST 10.056
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.419,34
HABER /  EKONOMİ

Alo demek artık çok daha ucuz!

Artık sabit telefonla görüşme yapmak çok daha ucuz olacak. Üstelin yüzde 3-5 değil. Yüzde 90'lara varan indirimlerle.

Abone ol

Türk Telekom, sabit telefon pazarını geliştirmek ve sektörel rekabete destek vermek amacı ile serbest telekom hizmeti (STH) işletmecileri için yüzde 20'den başlayıp yüzde 90'a varan Kademeli Çağrı Başlatma İndirimi sağlamaya başladı.

Türk Telekom pazarı büyütmek için attığı adımlara bir yenisini daha ekledi. Düzenlenen yeni kampanya ile serbest telekom hizmeti sağlayan alternatif operatörlere kademeli çağrı başlatma indirimi sunulmaya başlandı. Böylece alternatif operatörlerin toplam maliyetlerini düşürecek önemli bir destek sağlanmış oldu.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, sabit telefon pazarını geliştirmek ve sektörel rekabete destek vermek amacı ile serbest telekom hizmeti (STH) işletmecileri için yüzde 20'den başlayıp yüzde 90'a varan Kademeli Çağrı Başlatma İndirimi sağlıyor.

1 Ocak 2011 itibari ile başlayan ve Mart ayı sonuna kadar geçerli olan bu kampanyayla operator başına 5 milyona varan bedava dakikalar sunuluyor. Yüzde 20, yüzde 55 ve yüzde 90 olarak kademelendirilmiş olarak sunulan indirim kampanyasından tüm operatörler faydalanabiliyor.