BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.493,54
HABER /  GÜNCEL

Almeida faturayı bakın kimlere kesti?

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası eleştirilen futbolculardan Almeida faturayı bakın kimlere kesti?

Abone ol

Beşiktaşlı Almeida, faturayı orta saha ve defans hattına keserken, “İki pasla gidilecek yere 10 pasla gitmeye çalışıyoruz. Böyle olunca da rakipler açık vermiyor” dedi.

Büyük umutlarla geldiği Beşiktaş’ta hayal kırıklığı yaratan ve 9 maçta tek golünü Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep BŞB’ye atabilen Almeida, takımın pas sorunu nedeniyle gereken performansı sergileyemediğini söyledi.

Tesislerde bir araya geldiği takım arkadaşlarına eleştirilerde bulunan Portekizli futbolcu, “Kadromuzda bireysel yetenekleri üst düzeyde olan arkadaşlarımız var. Ancak, iki pasla gideceğimiz yere 10 pas yaparak gitmeye çalışıyoruz. Çabuk düşünüp hızlı oynamıyoruz. Böyle olunca da rakip savunmalar yerleşip, açık vermiyor” dedi.

HERKES ÇALIMA KAÇIYOR

Dinamo Kiev maçları ve Fenerbahçe derbisinde bunun sıkıntısını yaşadıklarını ifade eden Almeida, daha ofansif olmaları gerektiğini vurgulayarak şöyle devam etti: “Defans ve orta sahada yaptığımız paslaşmaları daha aktif hale getirebilseydik sonuçlar farklı olurdu. Herkes çalıma kaçıyor, garanti oynamıyor. İleriye top gelmiyor.”