BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Habertürk Muhsin Yazıcıoğlu'nu diriltti!

Habertürk muhabiri Hilal Köylü Muhsin Yazıcıoğlu'nu Erbakan'ın evinde taziye ziyaretinde gördü.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Habertürk televizyonu muhabiri Hilal Köylü'nün dili fena sürçtü...
Muhabirin canlı yayın kazası inanılır gibi değildi. Muhabir Hilal Köylü, iki yıl önce helikopter kazasında ölen eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Erbakan ailesinin evinde taziye ziyaretinde görmüş...

YILIN GAFI

Habertürk TV muhabiri Hilal Köylü, Eski Başbakan ve Saadet Partisi lideri Necmettin Erbakan'ın evinin önünden yaptığı canlı bağlantıda ilginç bir gafa imza attı.

Erbakan'ın evinin önünden canlı yayına bağlanan Köylü, son gelişmeleri kamuoyuna aktardı. Cenazenin eve getirildiğini anlatan Köylü "Ben Muhsin Yazıcıoğlu'nu görüyorum burada" sözleriyle herkesi şoke etti.

Ne söylediğinin farkında olmayan Köylü, hiçbir şey olmamış gibi sözlerine devam etti. Dahası kendisine spikerden uyarı da gelmedi ve o sözlere düzeltme yapılmadı. Geriye de herkesi şaşkına çeviren o gaf akıllarda kaldı.

Haber kanalları pazar gününe hazırlıksız yakalandılar. Taraf yazarı Demiray Oral, muhabirlerin evlere şenlik hallerini köşesine taşıdı.

ERBAKAN'IN SON DURUMU!

"Ekranda Erbakan hakkında rejiden sufle almadan tek satır söyleyemeyenler mi ararsınız, ölüm yayını yaparken görüntü olarak son Saadet Partisi kongresinde Erbakancıların Numan Kurtulmuş taraftarlarına tekme tokat dalışının görüntülerini yayınlayanlar mı istersiniz, ekrana sadece son dakika KJ'si koyup bir saat yayına giremeyenler mi, Numan Kurtulmuş'a bağlanırken "Halk Partisi  Genel Başkanı" diyenler mi? Hepsinden bir buçuk kilo karışık vardı.

Tam yazı için ekran önünden kalkıyordum ki, yine bir hanım spiker arkadaş finali yaptı:
"Evet sayın seyirciler, şimdi Erbakan'ın 'son durumunu' almak için Ankara'ya, hastane önüne bağlanıyoruz..." Tövbe, tövbe!!"  

İŞTE MUHABİRİN YAZICIOĞLU GAFI