BIST 10.523
DOLAR 32,64
EURO 34,94
ALTIN 2.433,84
HABER /  GÜNCEL

Alkollü kadın polise saldırdı

Kadıköy’de alkollü araç kullanmaktan yakalanan 2 genç kız sinirini polisten ve gazetecilerden çıkardı.

Abone ol

Alkol testinden 55 promil alkollü çıkan otomobil sürücüsü A. A. ehliyetini kaybetmemek için uzun süre direndi. Kendisine ceza kesmek isteyen polise hakaret eden A. A. ve arkadaşı gazetecilere de saldırdı.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde uygulama yapan trafik polis ekipleri saat 01.30 sıralarında siyah bir aracı durdurdu. Otomobil sürücüsü A. A. yapılan alkol muayenesinde 55 promil alkollü çıktı. Sonuca itiraz eden A. A. polislere tekrar alkol testinden geçmek istediğini söyledi.

Polislerden olumsuz yanıt alan A. A. ile otomobilde bulunan bayan arkadaşı, polisin kestiği cezaya ve A. A.’nın ehliyetine el konulacağı için uzun süre direndiler.

Hatırlı dostlarını arayarak polisten kurtulmaya çalışan 2 kız arkadaş başarılı olamayınca polislere 'Size çorba parası verseydik adam olurduk, geç ağabey geç derdiniz' diyerek hakaret etti.

Hakaretler karşısında soğukkanlılığını koruyan polis ekipleri A. A.’nın ehliyetine el koyup alkollü araç kullanmaktan 537 TL para cezası kesti.

Hırsını alamayan A. A. ve arkadaşı olayı görüntülemeye çalışan gazetecilere saldırdı. Genç kızların hışmına uğrayan gazetecileri de polis kurtardı.

GÖRÜNTÜLER DİĞER SAYFADA...

[PAGE]