BIST 10.724
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.495,39
HABER /  DÜNYA

ALKOLLÜ GRUPLAR ARASINDA ÇIKAN KAVGA ÖLÜMLE SONUÇLANDI

Beyoğlu’nda alkol alan iki grup arasında çıkan kavgada, bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. <br/>Olay, Okmeydanı Ağız ve Diş Hastanesi oto...

Abone ol

Beyoğlu’nda alkol alan iki grup arasında çıkan kavgada, bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.
Olay, Okmeydanı Ağız ve Diş Hastanesi otoparkında 13 Mart tarihinde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Serkan Aykut (37) ile arkadaşları içki içerken, Sadettin Ü. (44) yanına gelerek beraber sohbet etmeye başladı. Ancak alkol almaya başlayan taraflar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Serkan Aykut ile arkadaşı Kamil T., Sadettin Ü.’den kaçarak Okmeydanı Ağız ve Diş Hastanesi otoparkına saklandı. Burada ikiliyi yakalayan Sadettin Ü., elindeki bıçağı Serkan Aykut’un kalbine Kamil T.’nin göğsüne sapladı. Serkan Aykut kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sadettin Ü.’yü Kağıthane’de saklandığı yerde yakalayarak emniyete getirdi. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.
(İHA)