BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Alışveriş yaparken bilmeniz gereken herşey!

Alışveriş yaparken bilmeniz gereken herşey!

Abone ol

Türkiye'de internetten alışveriş son yıllarda çok hızlı bir ivme kazandı. Türk kullanıcıları cazip fiyatların oluşturduğu ilgiyle internet üzerinden alışveriş'e enikonu ısındılar. E-ticaret pazar büyüklüğü 12 Milyar Dolar'a ulaşmasına rağmen Avrupa pazarına kıyasla henüz başlangıç aşamasında. Türk kullanıcılarının internetten alışveriş yapmama nedenlerinin başında, güven faktörü ve aradığı ürünlere en uygun fiyatla nasıl ulaşabilecekleri konusundaki belirsizlik geliyor.

Internet Haber Grubu bu problemi görerek, internetten alışverişi kolaylaştırmak ve cazip fiyatlarla kullanıcılarla buluşturmak üzere yeni bir projeyi hayata geçirdi; www.internetfiyat.com

Internetfiyat.com bir alışveriş rehberi ve fiyat karşılaştırma sitesi. Kullanıcılar, 1.500'ün üzerinde kategoride, yüzlerce alışveriş sitesinin fiyatlarını karşılaştırabiliyor. Sitede, 130.000 üzerinde ürün listeniyor. Internetfiyat.com'un en önemli özelliklerinden birini kullanıcı yorumları oluşturuyor. Site üzerinde, gerçek kullanıcılar tarafından yazılmış 40.000'den fazla yorum okunabiliyor, böylelikle ziyaretçiler satın almayı düşündükleri ürünleri daha önce kullanmış kullanıcıların tecrübelerini görebiliyor ve daha kolay alışveriş kararı verebiliyorlar.

İnternette alışveriş yapmadan önce bilmeniz gereken herşey;

  1. En Ucuz Fiyat Kimde?

    Internetfiyat.com, Türkiye'de güvenli alışveriş sağlayan yüzlerce alışveriş sitesinin fiyatını tek bir sayfada, ucuzdan pahalıya şeklinde sıralıyor.
    Örnek: En ucuz HTC Desire HD Fiyatı

  1. Ürün Yorumları

Internetfiyat.com'da, aradığınız ürünler ile ilgili binlerce gerçek kullanıcı yorumu bulunuyor, böylelikle satın almayı düşündüğünüz ürünleri tecrübe etmiş kullanıcıların, ürünlerle ilgili olumlu/olumsuz yorumlarını okuyabiliyor ve kolay satın alma kararı verebiliyorsunuz.

Örnek: iPhone 4 Yorumu

  1. Ayrıntılı Ürün Bilgileri ve Videoları

    Internetfiyat.com, ürünlerin teknik özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgileri ve ürün videolarını ziyaretçilerine sunuyor, böylelikle satın almayı düşündüğünüz ürünleri, verimli bir şekilde filtreleyebiliyor ve videoları izleyerek, ürünün gerçek ortamda nasıl gözüktüğüne dair bir kanaat edinebiliyorsunuz.

Örnek: İşlemcisi i7 olan, 15.4 inç'den küçük ekranı olan ve 3.000 TL'den Ucuz Notebooklar

İnternet kullanıcıları alışverişlerinden önce www.internetfiyat.com'a gelerek, satın almayı düşündükleri ürünler ile ilgili bilmeye ihtiyaç duyabilecekleri tüm bilgilere tek bir noktadan erişerek, hem zamandan kazanacak hem de en uygun fiyatları görebilecekler.

Alışveriş Siteleri için InternetFiyat.com

Alışveriş siteleri, fiyatlarını ücretsiz olarak İnternetFiyat.com'da listeleyebiliyorlar sadece kullanıcılar sitelerine yönlendirildiklerinde, bir performans oluştuğunda küçük ücretler ödüyorlar. Başarılı bir banner kampanyası, 0.007 (binde yedi) geri dönüşüm oluştururken, internetfiyat.com alışveriş siteleri için %1 ile %2.5 arasında geri dönüşüm oluşturabiliyor çünkü İnternetfiyat.com ziyaretçileri satın almak üzere araştırma yapan kullanıcılardan oluşuyor. Internetfiyat.com alışveriş siteleri için sadece trafik değil satış fırsatı üreten bir alışveriş rehberi olarak pazarda konumlanıyor. Sitenizi internetfiyat.com'da listelemek için, 0216 3406042 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.