BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağa'da çocuk evi yenilendi

Aliağa'da yenilenen Aliağa Belediyesi Çocuk Evi'ndeki, çocukların ilk ziyaretçileri Aliağa Belediye Başkan Oğuz oldu.

Abone ol

Yenilenen Aliağa Belediyesi Çocuk Evi, yeni eğitim öğretim yılına geçtiğimiz günlerde başlarken çocukların ilk ziyaretçileri Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz oldu.

Başkan Oğuz öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dilerken, öğrenciler de sınıflar halinde çeşitli şiirler okudular.

Okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu belirten Çocuk evi Müdiresi Necla Evren “Yapılan tadilatlarla çocuk evimiz geçmiş döneme göre çok daha modern bir hal aldı. Okul öncesi eğitiminin yanında eğitim şartları da çok önemli. Aliağa Belediyesi Çocuk Evi bundan sonra çok daha iyi şartlarda hizmet verecek buda mutlaka eğitimin kalitesini arttıracak. Bu Dönem 7 sınıfta 102 öğrenciye hizmet vereceğiz.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren’in de yer aldığı ziyarette yapılan tadilatla birlikte çocuk evinin fiziki şartların iyileştirildiğini ve çocuklar için oyun salonu yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Çocuk evimizde gerekli tadilatları yaparak yeni dönem için hazır hale getirdik. . Öğrencilerimiz her dönem olduğu gibi bu dönem de konusunda uzman eğitmenler eşliğinde yaş gruplarına göre okul öncesi eğitimlerini almaya devam edecekler, belediye konservatuarının çeşitli kurslarından faydalanacaklar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; araştıran, sorgulayan, kendine güvenen bireyler olmasını istiyoruz.“ dedi.