BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağa Belediyesi den dört etkinlik

Aliağa Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında belediye konservatuarında eğitim gören öğrencilerin müzik şölenine sahne olacak.

Abone ol

Aliağa Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri 29 Mayıs'ta “Genç Yetenekler Müzik Şöleni” ile başlarken, Haziran ayı etkinlikleri ise Ankara Ekin Tiyatrosunun “Hasret” oyunu ayrıca Aliağa Belediyesi'nin TSM ve THM konserleriyle devam edecek.

Aliağa Belediye Konservatuarında eğitim gören öğrencilerinden oluşan “Genç Yetenekler Müzik Şöleni” etkinliği 29 Mayıs Cumartesi saat 19.00'da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde sahnelenecek. Haziran ayı etkinlikleri 2 Haziran Çarşamba günü Nazım Hikmet'in şiirlerinden, Haluk Işık'ın derlediği Ankara Ekin Tiyatrosu'nun “Hasret” isimli oyunu ile başlayacak. Oyun aynı gün iki kez saat 18.00 ve 20.30 saatlerinde ücretsiz olarak Tüpraş Halk Eğitim Merkezinde sahne alacak.
Aliağa Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri Haziran ayı etkinlikleri yaz konserleri ile devam edecek. Gelenekselleşen ve her konserleri beğeniyle dinlenen TSM ve THM koroları Aliağalı sanatseverlerin karşısına çıkacak. Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleştirilecek olan Türk Sanat Müziği Korosu 8 Haziran Salı günü Saat 20.30'da Türk Halk Müziği Korosu 12 Haziran Cumartesi saat 20.30'da sahne alacak.