BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,72
HABER /  GÜNCEL

Ali Kırca kimdir aslen nereli? Eşi ve çocuklarıyla gelini

Ali Kırca bir dönem ekranların en ünlü ismiydi. Seks kaseti skandalı sonrasında ATV'den kovulan Ali Kırca yeniden Show TV ile ekrana dönmüştü. Peki Ali Kırca şimdi nerede ne yapıyor? Ali Kırca'nın eşi, çocukları ve olay olan geliniyle ilgili bilgiler.

Abone ol

Ali Kırca aslen nereli ve kaç yaşında sorusunun yanıtıyla başlayalım. Ünlü televizyon sunucusu Ali Kırca aslen Akşehirli. 26 Aralık 1948 doğumlu olan Ali Kırca'nın eşinin ismi Serap Kırca... Ali Kırca'nın çocukları ise Candaş ve Ozan Kırca. Ali Kırca'nın bir de açıklamaları ile olay olan eski bir gelini var. İşte Ali Kırca ve ailesi hakkında merak edilenler;

Ali Kırca1963 yılında Deniz Harp Akademisi‘nden mezun oldu. 1969 yılında bir deniz teğmeni iken ve yayınladığı bir bildiri nedeniyle ordudan atılan Ali Kırca, 1974 yılında TRT‘de muhabir olarak mesleğe başladı. Bir dönem TRT Washington temsilcisi olarak da çalışan Ali Kırca, daha sonra ilk özel televizyon olan İnter Star‘a geçti. 42 yaşında “Kırkıncı Paralel” programını Washington ve New York‘ta hazırlayıp, sunan Ali Kırca, 1993 yılında Türkiye’ye döndü ve ATV Haber Dairesi Başkanı oldu. 1 Şubat 1994‘de Türkiye’nin ilk anchorman‘i olarak ATV Ana Haber Bülteni‘ni sunmaya başlayan Ali Kırca, hemen arkasından 6 Şubat 1994‘te yayına giren “Siyaset Meydanı” programı ile hafızalara kazındı.

2001 Ekonomik krizinin yaşandığı günlerde ATV ile anlaşamayarak Star televizyonuna geçten Ali Kırca, 2002 yılında ise NTV ile anlaştı. NTV’de uzun kalamayan Ali Kırca, tekrar ATV’de anchorman olarak ekrana döndü. Aynı dönemde Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığına da başlayan Ali Kırca, “Altanlar Meydanda”, “Futbol Hayattır”, “Hazan Mevsiminde Aşk”, “Sedir Ağacının Kokusu”, “Şimdi İyi Haberleri Veriyoruz”, Susurluk Çarkı, Barış Manço’ya Özlem, “700. yılında Osmanlı” ,“Aşk”, “Azınlıklar Kaybolan Renkler”, “Türkçe İbadet”, “Vakitsiz Şarkılar” adlarıyla 12 adet kitap çıkardı.

2006 yılında bir kadınla otel odasında çekilen seks görüntüleri internete düşünce ATV'deki işine son verildi. Show TV ile yeniden ekranlara dönme şansı bulan Ali Kırca, 2013 yılında Ciner grubuna kanal satılınca buradan da kovuldu. Ail Kırca'nın ekran hayatı bu olayla biterken Galatasaray'a Medya İletişim Direktörü oldu. Ancak bu işi de kısa sürdü ve GS'den de gönderildi.

Ali Kırca nerede? Seks skandalı bile bitirememişti son hali...Ali Kırca nerede? Seks skandalı bile bitirememişti son hali...Ali Kırca nerede? Seks skandalı bile bitirememişti son hali...Ali Kırca nerede? Seks skandalı bile bitirememişti son hali...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN