BIST 9.531
DOLAR 32,48
EURO 34,60
ALTIN 2.473,77
HABER /  GÜNCEL

Alev alev yanan kadın hortumla söndürüldü

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bir site sakini, bahçesinde yanan kadını hortumla söndürdü. Hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alındı.

Abone ol

Olay, İzmir'in Gaziemir Sevgi Mahallesi Nevvar-Salih İşgören Caddesi'ndeki Güneş Sitesi'nin bahçesinde meydana geldi.

Alevler içinde bir kadın gören site görevlisi 43 yaşındaki Cengiz Çelik, hemen hortumla müdahale etti. Çelik’in bahçe suladığı hortumla yanan kadını söndürmesinin ardından cankurtaran çağrıldı. Yaralanan kadın, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi devam eden kadının, 45 yaşındaki Şahika Çelen olduğu belirlendi. Ziraat mühendisi olduğu öğrenilen Çelen'in, bir süredir eşinden ayrı yaşadığı ve psikolojik problemleri bulunduğu öne sürüldü.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde, Çelen'in yandığı yerin yakınında çakmak ve benzin bidonu bulundu. Olayın meydana geldiği sitede oturan Çelik, balkonda bulunduğu sırada ateş topuna dönmüş bir kadının yuvarlandığını gördüğünü söyledi. Kadının sitede oturmadığını ve tanımadıklarını belirterek, “Kadın bahçede alev topu gibi yuvarlanıyordu. Koştum geldim, hortumu aldım, söndürdüm. Kendisini tanımıyoruz.” dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.