BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.436,51
HABER /  GÜNCEL

Türkmenleri yıkan suikast

Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi ve Kerkük Türkmen İlçe Merkezi Başkanı Münir Kafili, Kerkük’te uğradığı silahlı saldırı sonucu hay...

Abone ol

Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi ve Kerkük Türkmen İlçe Merkezi Başkanı Münir Kafili, Kerkük’te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Münir Kafili’nin bulunduğu araca düzenlenen silahlı saldırı sonucu Kafili hayatını kaybederken şoförü ise saldırıdan yaralı olarak kurtuldu. Münir Kafili’nin Kerkük’ün merkezinde şoförünün kullandığı araçla evine gittiği sırada arkadan yaklaşan bir araçtan açılan ateş sonucu vurulduğu ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Kafili’nin bulunduğu araca arkadan selektör atarak yaklaşan bir araçta bulunan saldırganların Kafili’nin aracının yavaşlaması nedeniyle aracın yanına geldiği ve saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.
Saldırganlar suikast sonrası olay yerinden hızla uzaklaşırken, saldırıyı kimin veya hangi grupların gerçekleştirdiğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.
(İHA)