BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.455,98
HABER /  DÜNYA

’’Aldığımız her risk Türkiye için’’

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale Balışeyh ilçesi’ne yaptığı ziyarette “Yaptığımız her çalışma, aldığımız her risk, gösterdiğimiz ...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale Balışeyh ilçesi’ne yaptığı ziyarette “Yaptığımız her çalışma, aldığımız her risk, gösterdiğimiz her cesaret Türkiye’nin bütünlüğünü sağlamak içindir” açıklamasında bulundu.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen ve İlk olarak Balışeyh ilçesini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay burada yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında kaymakam, belediye başkanları ve köy muhtarlarından bilgi aldı. Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Atalay, hükumet olarak yapılan çalışmaların basında farklı yorumlandığını, ancak Türkiye’deki terörü bitirmek için yapılan çalışmaların tümünün Türkiye’nin bütünlüğü ve kardeşliği için yapıldığını söyledi.

’’TERÖR HAMD OLSUN DURDU’’
Atalay, “Suriye ve Suriye’nin kuzeyindeki gelişmeler, bizim terörü bitirme sürecindeki çalışmalarımızda bütün düşündüğümüz Türkiye’dir, milletimizdir, ülkemizin bütünlüğüdür, kardeşliğidir. Türkiye’ye zarar verdirtmeyiz, bundan emin olun. Ve milletimizin istemediği hiçbir şey olmaz. Yaptığımız her çalışma, aldığımız her risk, gösterdiğimiz her cesaret Türkiye’nin bütünlüğünü sağlamaktır. Birliğini, kardeşliğini güçlendirmektir. Çok değişik görevlerde bulunmuş biri olarak söylüyorum, Türkiye inanın çok iyi bir yolda büyüyerek devam ediyor. Hamd olsun sorunlarını bir bir çözüyor. Yurt dışında herkesin gıpta ile baktığı Türkiye’de yaşıyoruz. Sorunlarımız yok mu? Var. Ama bu gidişle bu istikrar devam etsin, milletimizin kardeşliği güçlensin, inşallah biz bütün bunları bitireceğiz. Şimdi terör hamd olsun durdu ama onu kökten bitirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Hükumetimiz çözüm süreci konusunda kararlı. İnşallah o konuda biz kararlı şekilde, Türkiye’nin üzerinden atmak için, Türkiye’nin ayağındaki bu prangayı çözmek için tüm gayretimizi gösteriyoruz” dedi. Başbakan Yardımcısı Atalay ve beraberindekiler, daha sonra sırasıyla Sulakyurt ve Delice ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
(İHA)