BIST 9.460
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,69
HABER /  GÜNCEL

Aldatıldığını öğrendi ortalığı kana buladı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde karısının kendisini aldattığını düşünen A.Y. bir kişiyi öldürdü bir kişiyi yaraladı. Emekli madenci olan 3 çocuk sahibi A.Y. tüfekle iki kişinin evini bastı, ortalığı kana buladı.

Abone ol

Muğla'da eşinin kendisini aldattığından şüphelenen 45 yaşındaki A.Y. dehşet saçtı. Dalaman'da eşiyle ilişkisi olduğu öne sürülen iki erkeğin evini basan zanlı, onları bulamayınca bu kez yakınlarına ateş açtı. Olayla bir kişi ölürken bir kişi de yaralandı.

Dalaman’ın Gürköy Mahallesi’nde yaşayan emekli madenci 3 çocuk babası A.Y., 25 gün önce, söylenti üzerine eşinin kendisini aldattığını düşündüğü evli 1 çocuk babası Ü.B.’yi (35) av tüfeğiyle her iki bacağından vurarak yaraladı. Tutuklanan A.Y., geçen çarşamba günü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TÜFEKLE EVLERİ BASTI

Dün akşam alkol alan A.Y., yine kıskançlık krizine girdi. Eşiyle ilişkisi olduğu söyleyen ikinci kişi evli 1 çocuk babası H.K.’nin (33) evini Saat 22.00 sıralarında av tüfeğiyle basan A.Y., bulamayınca annesi Nazike Kara’yı (60) göğsünden yaraladı. Ardından aynı mahallede oturan, ilk olayda yaraladığı Ü.B.’nin evine yöneldi. Pencereyi kırarak eve giren ancak Ü.B.’yi bulamayan A.Y., içeride rastgele ateş açtı. Aradığı Ü.B.’nin babası Ali B.’yi (70) göğsünden ve başından av tüfeğiyle vurarak kaçtı.

İhbar üzerine her iki olay yerine de sağlık ve jandarma ekipleri gitti. Yapılan kontrolde, Nazike Kara’nın öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan Ali Baran ise ambulansla Ortaca Özel Yücelen Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalesi sonrasında Ali Barın, ambulansla Fethiye Özel Esnaf Hastanesi’ne sevk edildi. Barın’in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

JANDARMAYLA ÇATIŞTI

Olayın ardından mahalledeki ormanlık alanda jandarmanın takip ettiği A.Y., güvenlik güçleriyle çatışmaya girip, izini kaybettirdi. Şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KORUMA İSTEMİŞLER: "BU ADAM BİZİ ÖLDÜRECEK"

Yaralı Ali Barın’ın eşi Sevim Barın, "Evimize geldi, camımızı kırdı. İçeri girdi, tüfekle ateş açmaya başladı. Çok korktuk. Eşim çok kan kaybetti" dedi. Ali Barın’ın akrabası Nizam Korkmaz da şunları anlattı:

"A.Y. önce Ü.B.’yi yaraladı, cezaevine girdi. Kısa süre sonra da çıktı. Dışarıda olan A.Y. hakkında suç duyurusunda bulunduk. ’Bu adam bizi öldürecek. Ya bunu içeri alın ya da bizi koruyun’ demelerine rağmen, ’Bizim yapacak bir şeyimiz yok kendinizi koruyun’ diyorlar. Ve bu gün bu olay başımıza geldi."