BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,84
HABER /  GÜNCEL

Albay Çiçek neden tutuklandı?

Askeri Savcının kovuşturmaya gerek görmediği Albay Dursun Çiçek'in tutuklanmasıyla ilgili AK Parti'den açıklama geldi

Abone ol

Albay Dursun Çiçek'in tutuklanmasıyla kızışan Ankara gündeminde tutuklanma nedeniyle ilgili ilk açıklama AK Parti'den geldi. Bu arada Çiçek'in avukatları Albay'ın tutuklamasına itiraz ettiler. İtirazın bugün karara bağlanması bekleniyor.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, dün gece tutuklanan Albay Çiçek'in, İrtica Eylem Planı belgesinin altında imzasının bulunmasından değil, Ergenekon operasyonuna yönelik bir örgütün içinde olmasından dolayı tutuklandığını açıkladı...

BELGEYİ MAHKEME BİLE TESPİT EDEMEDİ!

Milletvekili Vahit Erdem, şöyle konuştu: “Belge konusunu bilemiyoruz. Mahkeme bile tespit edemedi. Askeri yargı bunun geçersizliğini ve herhangi bir işlem yapılamayacağını söyledi. Sivil yargıda söz konusu olan, Albay’ın tutuklanmasına kağıttan dolayı değil, Ergenekon operasyonuna yönelik bir örgütün içinde olmasından dolayı tutukladı. Yoksa belgeden dolayı değil.

O belge sahte ise eğer, bu belgeyi kim uydurdu, nasıl uydurduysa bunun zamanla ortaya çıkarılması lazım. Türkiye’ye bir takım nifak sokarak, Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin de ortaya çıkarılması gerekir. Maalesef her ülkenin düşmanı var. Bu ülkenin düşmanı daha fazla. İçimizde de çok, dışarıdan da çok uğraşılıyor.”