BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,04
HABER /  GÜNCEL

Alay konusu olunca intihar etti!

Televizyon programına çıkıp eski eşine 'dön' çağrısında bulunan adam alay konusu olunca kendini astı!

Abone ol

İzmir'in Bergama İlçesi'ne bağlı Zeytindağ Beldesi'ndeki çırçır fabrikasında işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Halil İbrahim Duman, annesinin mezarı başındaki ağaca bağladığı iple kendini asarak yaşamına son verdi.

screen-shot-2012-04-24-at-2.34.14-pm.pngDuman'ın televizyondaki bir kadın programına çıkıp, evi terkeden eşinden af dileyip, "Dön" çağrısında bulunması nedeniyle beldede alay konusu olduğu için intihar ettiği ileri sürüldü.

Zeytindağ Belde Mezarlığı'nda, bugün saat 07.00 sıralarında ağaca asılı bir erkek cesedi görenler, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin Zeytindağ Beldesi'nde oturan Halil İbrahim Duman'a ait olduğunu belirledi. Beldedeki Celepler Çırçır Fabrikası'nda işçi olarak çalıştığı belirlenen, evli, 2 çocuk babası Duman'ın üzerinde yapılan aramada, intihar nedenini belirtir bir not çıktı. Notta ailevi sorunlarından bahseden Duman'ın, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazdığı öğrenildi. Duman'ın eşi ve çoçukları uyurken sabaha karşı evden çıkıp, annesi Fatma Duman'ın belde mezarlığındaki mezarına gelip, yanı başındaki ağaca iple kendini astığı anlaşıldı.

Halil İbrahim Duman'ın, 2 ay önce evi terkedip babasının evine dönen ve televizyonda çıktığı bir kadın programında af dileyip, dönmesi için çağrıda bulunduğu eşi 28 yaşındaki Medine Duman ile tekrar barıştığı öğrenildi. Ancak, kardeşinin televizyon programına çıkmasının, beldede bazı kişiler tarafından alay konusu edildiğini ileri süren 60 yaşındaki Hüseyin Duman, "Bu durum psikolojisini bozmuştu. Bu nedenle bunalıma girip, canına kıymış olabilir" dedi.

66 yaşındaki Fikri Bakım ise damadı ile kızı arasında yaşanan tartışmanın nedenini bilmediğini belirterek, "Kızım evi terketmişti. Ancak, eşinin programa çıkmasının ardından, çocukları ve eşiyle yaşadığı mutlu günleri de düşünüp, evine döndü. Bir aydır da aralarında hiçbir sorun yoktu, mutluydular. Neden intihar etti anlamış değilim. İntiharın kızımla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum" diye konuştu

POLİSİ ARAMAYIN KOLONYA KOKLATIN

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul Bahçelievler'de dedesi Selim Nazlıcan'ın sahibi olduğu Kaburgacı Selim Amca restoranında, kızlara laf attığı için kendisini uyaran bulaşıkçı Nuriye Korkut'u 7 bıçak darbesiyle öldüren Ö.F.N. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, 17 yaşındaki sanığa 'kasten öldürmek' suçundan dava açtı. Ö.F.N.'nin yaşı 18'den küçük olduğu için savcı 12 yıla kadar hapis istedi.

İHMAL GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Hürriyet gazetesinden Eyüp Serbest'in haberine göre, iddianamede, sanığın restoranlardan sorumlu amcası Selim Nazlıcan gelene kadar ambulans ve polis çağrılmaması nedeniyle yaşanan 50 dakikalık 1.20120424104949.jpggecikmeden hiç bahsedilmedi. Ancak dava dosyasına giren ifadelerdeki detaylar, Nuriye Korkut'un (43) ölümündeki ihmali gözler önüne serdi.

Korkut'un bıçaklandığını ancak ortada kan olmadığını telefonda öğrenen Helim Nazlıcan, aile dostu bir jinekoloğun tavsiyesi üzerine, yaralı kadına kendisi gelene kadar kolonyalı pamukla müdahale edilmesi talimatı verdi. Yere yanlışlıkla döküldüğü iddia edilen su restoran çalışanları tarafından temizlendiği için polisler detaylı olay yeri incelemesi yapamadı. Olay, hayatını kaybeden Korkut'un üniversiteyi kazanan kızını okutmak için çalışması, polisi, olaydan 40 dakika sonra restorana gelen amcanın araması, adli tıbbın ilk tespitlerine göre Korkut'un kan kaybından hayatını kaybetmesi ve polislerin cinayetten 9 saat sonra Korkut'un ailesini aramasıyla kamuoyunun gündemine gelmişti.

BÖYLE CİNAYET NE GÖRÜLDÜ NE DUYULDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Edinilen bilgiye göre 71 yaşındaki ev sahibi Aydoğan Ermiş, 17 yıllık eski kiracısı 40 yaşındaki Hasan Cüneyöz'ün 4 yıl önce evine getirdiği varili su deposu yapmak için Değirmenaltı 1.20120424104230.jpgMahallesi'ndeki evinden merkeze bağlı Barbaros beldesindeki yazlık evine götürdü. Dışı saçlarla kaplı varili su deposu yapmaktan vazgeçen ev sahibi Ermiş, 70 TL karşılığında varili hurdacıya sattı. Varilden kötü kokular geldiğini gören hurdacı, varili almaktan vazgeçerek ev sahibi Ermiş'e geri verdi. Varilden pis kokular gelmesi üzerine 2 yıl önce Çanakkale'nin Biga ilçesine taşınan kiracısını arayan ev sahibi Ermiş, kiracısı Hasan Cüneyöz'e varili hurdacıya satacağını söyledi. Ev sahibine varile dokunmamasını söyleyen Cüneyöz, telefonda gelip varili alacağını belirtti.

Durumdan şüphelenen ev sahibi Ermiş, durumu jandarmaya haber verdi. Barbaros Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Haramidere mevkiindeki evde inceleme yapan jandarma ekipleri, üzeri 2 kat saçla kaynatılmış varili kesici yardımı ile açtı. Jandarma ekipleri varilin içerisinde cinsiyeti belirlenemeyen bir ceset buldu.

JANDARMALARI GÖRÜNCE KAÇTI

Ceset bulunmasının ardından harekete geçen jandarma ekipleri eski kiracı Hasan Cüneyöz'ün Tekirdağ'a gelip varili alacağını belirledi. Kiraladığı 17 KL 989 plakalı otomobille Çanakkale'den varili almak için Tekirdağ'a gelen katil zanlısı Hasan Cüneyöz, yazlık çevresinde jandarmaları görünce kaçtı. Aracın üzerinde küresel konumlama sistemi 1.20120424103555.jpgGPS'nin olduğunu belirleyen jandarma ekipleri aracı uydudan takibe aldı. Zanlı Hasan Cüneyöz feribotla Gelibolu'dan Lapseki'ye geçtiğini uydudan belirleyen jandarma ekipleri durumu Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Cüneyöz, Lapseki limanında polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Lapseki Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Cüneyöz, Tekirdağ İl Jandarma ekiplerine teslim edildi.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri varile çuval içerisinde konulan cesedin etrafının gazete ve köpüklerle kapatıldığını 2.20120424103636.jpgbelirledi. Varilin etrafının hava almayacak şekilde 2 kat saç malzeme ile kapatılarak kaynak yapıldığı kaydedildi.

Varili 4 yıl önce kiracısı Hasan Cüneyöz'ün getirdiğini söyleyen ev sahibi Ermiş, 'Merdivenlerin altında varil duruyordu. Ben eski kiracımı telefonla arayarak Varilinden koku geliyor, hurdacıya vereceğim gel al dedim. Oda bana sinirlenerek Dokunma varile ben gelip alacağım' dedi. Sonra jandarmaya haber verdim. İçersinden ceset çıktı.' dedi.

Olay yerinde cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından ceset varille birlikte kamyonete konularak otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İKİ KARDEŞ KORKUNÇ ŞEKİLDE CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda TEM otoyolunda yolun karşısına geçmek isteyen iki kardeşe otomobil çarptı.

Sultangazi'de otoyol kenarında oyun oynarken karşı yöne geçmek isteyen 9 ve 12 yaşındaki 3.20120424103712.jpgiki kardeş, bir otomobilin çarpması sonucu feci şekilde hayatın kaybetti. Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, kendi bayramlarında yaşamını yitiren iki çocuk hastane morguna kaldırıldı.

Kaza, akşam saatlerinde O-2 Otoyolu Avrupa Konutları mevkiinde meydana geldi. Otoyol kenarında bulunan evlerinden oyun oynamak için dışarı çıkan ilköğretim 6. sınıf öğrencisi Yusuf Efetürk (12) ve ilköğretim 3. sınıf öğrencisi Kadir Efetürk (9), yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada, Atatürk Havalimanı yönüne giden M.Ü. kullandığı 34 BF 6141 plakalı otomobil iki kardeşe çarptı. Çarpmanın etkisiyle birkaç metre havalanarak yere düşen çocuklar feci şekilde hayatını 1.20120424105150.jpgkaybetti.

Otomobil sürücüsü M. Ü. polis tarafından göz altına alındı. Kaza nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden itibaren Atatürk Havalimanı yönüne doğru trafik durma noktasına gelirken, ters yönde ise kazayı seyreden vatandaşlar yüzünden uzun araç kuyrukları oluştu.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPTI

Polis, uzun süre ölen çocukların yakınlarına ulaşamadı. Efetürk ailesi ise, çocukları akşam geç saatlere kadar eve gelmeyince polis merkezine giderek kayıp başvurusu yaptı. Başvuru üzerine polis, babayı teşhis için hastane morguna götürdü. Çocuklarını tanıyan babanın teşhis sırasında fenalık geçirdiği belirtildi. Ölüm haberi üzerine hastane önünde toplanan yakınları, iki kardeş için gözyaşı döktü. Babanın polise, çocuklarının otoyola çok yakın olan evlerinden oyun oynamak için çıktıklarını, karşı yöne ne amaçla geçmek istediklerini bilmediğini söylediği belirtildi.
 

TAM 50 GÜN SONRA CESETLERİ BULUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

50 gündür kayıp olan yeni evli Özoğlu çifti ile damadın annesinin cesetleri Kilis'te bulundu. Polis hamile olduğu için evlenen gelinin ailesinden şüpheleniyor
 
1.20120424104023.jpgGaziantep'te 3 Mart'ta kaybolan Emine Düzkaya ile oğlu Çağan Özoğlu ve gelini Özlem Aslan Özoğlu'nun cesetleri, Kilis'te toprağa gömülü halde bulundu.

Özlem Aslan Özoğlu hamile kalınca nikâh yapan Çağan Özoğlu, eşi ve annesiyle birlikte düğün için eşinin ailesiyle görüşmeye gittikten sonra kaybolmuştu. Genç kadının cinayetten sabıkalı babası ile annesi ve 3 kardeşi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı. 27 yaşındaki Çağan Özoğlu, 1.5 yıldır arkadaşlık yaptığı 22 yaşındaki Özlem Aslan Özoğlu'nun hamile kalması üzerine, genç kızın ailesinden habersiz nikâh kıydı. Ardından İstanbul'da yaşayan annesi Emine Düzkaya'yı çağırıp, geçen 3 Mart'ta hep birlikte Özlem Aslan Özoğlu'nun 1.20120424103808.jpgailesinin evine giderek, düğün tarihi ve diğer hazırlıklarla ilgili görüştü. Bu görüşmenin ardından evden ayrılan anne, oğlu ve gelinlerinden bir daha haber alınamadı.

AİLENİN ARACINDA KAN İZİ

Polis, Özlem Arslan Özoğlu'nun cinayetten sabıkası bulunan babası Abdullah Aslan (62) ile annesi Elif Arslan (57) ve erkek kardeşleri Mehmet, Fırat ve Mustafa Aslan'ı gözaltına aldı. Emine Düzkaya ve oğlunun evlerine gelip düğünle ilgili görüştüklerini ve daha sonra kızlarıyla birlikte ayrıldıklarını söyleyen aile üyeleri, daha sonra serbest bırakıldı. Ailenin otomobilinde bulunan "kan benzeri" lekelerden alınan örnekler ise DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

TARTIŞTIĞI EŞİNİ BIÇAKLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da bir iş hanında, ayrı yaşadığı 4 çocuk annesi eşini, bıçakla ağır yaralayan kişi, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Mehmet Çon (34) bir süredir ayrı yaşadığı 4 çocuk annesi eşi Sevim Çon'da (29) bulunan en küçük çocukları Yücel'i almak için eşinin Ulugazi Mahallesi'ndeki bir iş hanında verdiği buluşma adresine gitti. Genç kadının, birlikte yaşadığı öne sürülen Yılmaz K. ile gittiği iş hanında beklediği sırada gelen Mehmet Çon, eşi ile konuşmaya başladı. Yılmaz K'nın sigara almak için iş hanından ayrılması sonrasında Mehmet Çon ile eşi arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Mehmet Çon üzerinde taşıdığı bıçakla genç kadını ağır yaraladı. Sevim Çon, ambulansla Samsun Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yetkililer, vücudunun 8 yerinde bıçak darbesi bulunan kadının ameliyata alındığını, sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Bu sırada, genç kadının birlikte yaşadığı Yılmaz K. ve çevredeki vatandaşların müdahalesiyle etkisiz hale getirilen Mehmet Çon, polis ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.